Kendte14. september 2021

Addison Raes Met Gala-kjole vækker opsigt: Er det Kourtneys aflagte?

Indholdsskaber og influencer Addison Rae havde iført sig en Gucci-kjole på sin første Met Gala-løber. Men var det hendes egne klude?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man kan næsten se det for sig.

Den kun 20-årige TikTok-stjerne Addison Rae har muligvis stået over for sin første Met Gala, da den enormt frustrerende tøjkrise indfandt sig hos hende. Efter at have prøvet hele garderobeskabet på, har hun måske endda i desperation kimet sin erfarne bedste stjerneveninde, Kourtney Kardashian ned.

Og heldigvis kunne Rae regne med den 42-årige ”Keeping Up”-stjerne.

Det er i hvert fald sådan internettet udlægger scenariet op til den ekstravagante modefest på The Metropolitan Museum of Art i New York natten til tirsdag dansk tid.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20210914-080852-6-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Unge Addison i en "gammel" sag fra 2003 (Foto: Ritzau Scanpix)

Selv beskrev den purunge internetsensation sit dybrøde skrud som ”vintage 2003 Tom Ford for Gucci”, og så ledes fik hun lige alle, der bare husker en lille bitte smule af tiden omkring start 00’erne til at føle os som mosefund.

Fans og følgere – især dem med adgang til Twitter – gav hurtigt et særligt rygte ben at gå på. Nemlig det, at Addison Rae skulle have lånt sit outfit af Kourtney, som bar en kjole med slående ligheder med Kardashian-søsteren julekjole fra 2019.

Selvom det er en sjov tanke, så er det dog ikke tilfældet. Kjolerne er ganske rigtigt ud af den samme kollektion, men de er ikke identiske – den ene er eksempelvis stropløs.

Mange undrede sig, da ”Keeping Up”-stjernen – der er i fyrrene – pludselig hang ud med den over tyve år yngre Addison Rae i den definitivt sidste sæson af familien hyperpopulære tv-program.

De to mødte hinanden, da Rae skulle hjælpe Kourtney og Scotts 11-årige søn Mason med at pudse netop hans TikTok-evner af. Og så opstod der altså bare BFF-vibes på trods af aldersforskellen.

Verdens største tiktok-stjerne

20-årige Addison Rae har travlt med andet end at spankulere ned ad den røde løber i ”vintage”-gevandter. Hun er i øjeblikket i New York for også at promovere sin Netflix-film ”He’s All That” – som er en genindspilning af 1999-filmen ”She’s All That”.

Efter udgivelsen af denne har den storsælgende SoMe-stjerne skrevet kontrakt på flere film med streaminggiganten.

Addison Raes kometkarriere på nettet er vanvittigt imponerende. I skrivende stund har den unge kvinde 84,3 millioner følgere på appen TikTok.

Og her skal man altså lige lægge til, at hun for kun to år siden var i gang med at finde sig til rette på sit universitetsstudie i Louisiana.

Ved siden af studiet brugte hun sin tid på at lægge små koreograferede sekvenser op på TikTok. I dag er det stadig mest dans, der fylder hendes feed, men nu er Rae rykket fra appen til film og musik. Og ind blandt verdens største stjerner på den røde løber ved Vogue og Anna Wintours årlige kostumebal.

Sponsoreret indhold