Kendte7. juni 2022

Adam Sandler vækker opsigt: Dukker op med blåt øje på live-tv

Av, det ser ikke rart ud...
Adam Sandler med sin skramme under det ene øje.
Adam Sandler med sin skramme under det ene øje.

Adam Sandler formåede mandag at vække mere opmærksomhed end sædvanligt, da han medvirkede i en liveudsendelse på amerikansk tv.

Her var den 55-årige skuespiller med i morgenprogrammet "Good Morning America" for at tale om sin nye film, "Hustle", men det var hans udseende, der tog det meste af fokus.

Adam Sandler kunne nemlig fremvise et blåt øje. Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie tog Adam Sandler selv teten og snakkede om elefanten i rummet ved at indlede sit interview således:

- Der er noget, jeg bliver nødt til at diskutere, sagde han og pegede på sin skramme, hvorefter han fortalte, hvordan han fik sit blå øje.

Ifølge skuespilleren skete det om natten, da han forsøgte at sparke til sin dyne med fødderne for at få fat i sin telefon.

Telefonen fløj derefter med fuld kraft direkte op i ansigtet på ham.

- Jeg nægtede at anerkende min skade, selvom jeg følte blodet. Jeg sagde bare til mig selv: "Der er sket noget, men jeg bliver nødt til at få noget mere søvn", fortalte Adam Sandler i morgenprogrammet.

- Det er den mest uddybende blå-øje-historie, jeg har hørt, udbrød den ene af værterne.

Adam Sandler virkede ikke synderligt imponeret over, hvordan han har fået sit blå øje, men han er dog overraskende nok glad for det.

- Der er virkelig intet sejt ved min historie overhovedet, men det ser sejt ud. Når jeg går ned ad gaden i New York, kan jeg se, at folk tænker: "Wow, han kan lide at slås, den fyr", men det skyldes altså bare et dumt uheld.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sådan ser Adam Sandler normalt ud, når han ikke har skrammer i ansigtet.
Sådan ser Adam Sandler normalt ud, når han ikke har skrammer i ansigtet.
 Foto: MEGA

Det er ikke første gang, Adam Sandler tropper op på tv med et blåt øje. Det har skuespilleren faktisk gjort to gange før.

Første gang var i 2014, da han medvirkede i "The Tonight Show" med Jimmy Fallon, hvor han aldrig fortalte årsagen til sin skramme, men blot for sjov gav sin skuespiller-kollega Drew Barrymore skylden.

Anden gang var i 2015 i Jimmy Kimmels talskshow, hvor han fortalte, at det skete under en basketballkamp.

Sponsoreret indhold