Kendte6. september 2023

Adam Price reagerer på kritik med et virkelighedssuk: INGEN forbindelse mellem program og virkelighed

Et humoristisk forsøg på at spiffe et natmadsprogram op har givet bagslag for brødrene Price, der lige nu ligger i konflikt med fagforeningen 3F
Adam Price forstår ikke, at folk ikke kan skelne mellem virkelighed og "Spise med Price". Et par kommentarer fra det seneste madprogram, der blev sendt mandag, står i et uheldigt lys, hvis man holder dem op mod virkelighedens konflikt mellem 3F og brød
Adam Price forstår ikke, at folk ikke kan skelne mellem virkelighed og "Spise med Price". Et par kommentarer fra det seneste madprogram, der blev sendt mandag, står i et uheldigt lys, hvis man holder dem op mod virkelighedens konflikt mellem 3F og brødrende Priecs restaurant.
 Foto: Mikael Rieck

Siden april har de ansatte på Brdr. Price ikke arbejdet under 3F’s overenskomst.

De seneste forhandlinger var ikke noget, som Adam og James Price, der ejer restauranten, kunne se deres virksomhed stå inde for, og derfor valgte man ikke at indgå i disse.

Derfor faldt det nogle hårdt for brystet, da det seneste afsnit af ”Spise med Price” på DR 1 blev sendt mandag.

Her er temaet natmad og i vanlig stil, gik brødrene til temaet med en klassisk portion Price-humor.

Blandt andet kommer de to brødre ”for sent” til optagelserne, hvilket de stakkels kameramænd bare må finde sig i.

Da en kvindelig tillidsmand fra forbundet så ringer, vil Adam Price ikke snakke med hende, da han ikke er medlem. Til gengæld vil han gerne vide, hvem af kamerafolkene, som har sladret.

- Findes der virkelig nogen, der seriøst tror, James og jeg ville bruge Spise med Price til at genere fagbevægelsen

Adam Price

De skulle skamme sig!

Selv om det ikke er svært at afkode det satiriske element i madprogrammet, er forbundskommentarerne alligevel for meget for nogen.

Blandt andet politikeren Mathias Kring Niebuhr, der er Europa-Parlamentskandidat for Socialdemokratiet.

- Jeg er rasende. Brødrene Price har opsagt deres overenskomst med 3F for at sænke deres ansattes løn. Nu bruger de så statsfinansieret sendetid til at latterliggøre fagforeninger. De skulle skamme sig, skrev han kort efter programmet var sendt.

Forskel på program og virkelighed

Men kritikken er ubegrundet og taget ud af kontekst af folk, der ikke kan skelne fiktion fra virkelighed.

Det mener Adam Price, der har følt sig nødsaget til at kommentere de mange negative bemærkninger, som natmadsafsnittet har medført. Men det er med et suk fra virkeligheden, understreger han.

- Findes der virkelig nogen, der seriøst tror, James og jeg ville bruge Spise med Price til at genere fagbevægelsen, spørger tv-personligheden retorisk på sin Instagram-profil.

- Spise med Price “Natmad” er optaget længe før overenskomstforhandlingerne omkring vores restauranter brød sammen. Der er INGEN forbindelse mellem programmet og virkeligheden, forklarer Adam Price videre.

Herefter forklarer han kronologisk vittighederne i programmet og understreger, at det jo netop er ham og brormand, der ser dumme ud, når de fremstiller sig selv som ”skurkene”.

Skurke eller ej, så fortsætter konflikten i hvert fald mellem Brdr. Price og 3F.

Så sent som i august gik fagforening på barrikaderne, da man fire dage i streg demonstrerede foran tivoli, hvor restauranten ligger.

Sponsoreret indhold