Kendte10. februar 2023

Adam Price "frikendes": Må gerne lave sjov med røremaskine

En seer får ikke medhold i sin klage om, at Adam Price har stillet en røremaskine i dårligt lys
En klager mente, at Adam Price stillede en røremaskine i dårligt lys på grund af forkert betjening. 
En klager mente, at Adam Price stillede en røremaskine i dårligt lys på grund af forkert betjening.
 Foto: Thomas Laursen

Tilbage i december diskede Adam Price og Frederikke Legaard op med diverse juleretter fra Charles Dickens' tid i programmet "Berømte Måltider" på DR.

På et tidspunkt i programmet morer de to madentusiaster sig gevaldigt over en røremaskine, som de ikke kan få til at fungere.

Men en seer, som selv importerer røremaskinen, fandt det knap så morsomt, da vedkommende mener, at værtene bruger maskinen forkert og derfor sætter maskinen i et dårligt lys.

Derfor valgte seeren at klage til redaktionen bag programmet.

Det kom der dog ikke særlig meget ud af, og seeren valgte altså at anke sin klage til LSR, der internt behandler klager vedrørende DR's indhold.

Men også her afvises kritikken. Det skriver DR.

Lytternes og seernes redaktør, Jesper Termansen, mener ikke, at røremaskinen bliver udstillet på en dårlig måde.

Redaktøren lægger vægt på, at det er en del af et underholdningsprogram om mad, at DR har valgt at lade det være en del af fortællingen, at værterne ikke kan betjene en køkkenmaskine korrekt.

- Der zoomes ikke ind på produktnavnet, og det fremhæves eller omtales ikke eller vises særskilt på en øjenfaldende måde, siger Jesper Termansen til DR.

- Den omtalte køkkenmaskine nævnes ikke med navn og fremhæves i øvrigt ikke på en måde i forhold til andre køkkenmaskiner, tilføjes der.

Sponsoreret indhold