Kendte20. september 2022

Adam Levine efter rygter om utroskab: Jeg havde ikke en affære

Nu tager Adam Levine bladet fra munden efter beskyldninger om utroskab
Adam Levine fotograferet med sin hustru Behati Prinsloo tilbage i februar 2020.
Adam Levine fotograferet med sin hustru Behati Prinsloo tilbage i februar 2020.
 Foto: MEGA

I det sidste døgn har Maroon 5-forsangeren Adam Levine været noget i vælten. Det er ikke mere end et par uger siden, at det kom frem, han sammen med hans hustru Victoria Secret-modellen Behati Prinsloo venter sit tredje barn.

Men lykken varede ikke længe, for forsangeren er kommet i noget af en kattepine, efter en kvinde ved navn Sumner Stroh har været ude på TikTok og påstå, at hun har haft en affære med Adam Levine i en længere periode.

Videoen har allerede over 12,1 millioner visninger, og det har altså gjort, at forsangeren har været nødt til at udtale sig om beskyldningerne.

Benægter affære

– Meget bliver sagt om mig lige nu, og jeg har brug for at rense luften, starter Adam Levine et skriv på sin instagramstory.

Hvor han fortæller, at han har haft en dårlig dømmekraft, da han talte flirtende til andre end hans kone. Men dog vil han lige gøre en ting klar:

– Jeg havde ikke en affære, men jeg gik over stregen i en fortrydelig tid i mit liv.

Er sammen familien

Han fortæller, at han har adresseret det og nu prøver at gøre det godt med familien igen. For hans kone og familie betyder alt for ham.

– At være så naiv og dum, at jeg risikerede at miste det eneste der virkelig betyder noget for mig har været den største fejl.

Han skriver til sidst i sin story, at han aldrig gør det igen, men tager det fulde ansvar. Han siger dog også, at de kommer igennem, og de kommer igennem det sammen.

Sponsoreret indhold