Kendte19. august 2023

Abdel Aziz Mahmoud efter hård sommer med alvorlig sygdom: Hvor har vi dog grædt

Tidligere på sommeren blev Abdel Aziz Mahmouds bedre halvdel pludselig ramt af en blodprop i hjernen. Nu sætter tv-værten flere ord på det chok og den kamp, der fulgte
Abdel Aziz Mahmoud og kæresten Andreas Gylling Æbelø fik ikke den sommer, de havde regnet med, for Andreas blev ramt af en blodprop i hjernen.
Abdel Aziz Mahmoud og kæresten Andreas Gylling Æbelø fik ikke den sommer, de havde regnet med, for Andreas blev ramt af en blodprop i hjernen.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Andreas Gylling Æbelø ramt af blodprop i hjernen

Sommeren blev ikke, som tv-vært Abdel Aziz Mahmoud, 40, og kæresten havde håbet eller drømt om.

I juni måned blev Andreas Gylling Æbelø, 43, pludselig og uden varsel ramt af en blodprop i hjernen.

Siden fulgte en svær periode med en masse tanker og tårer.

Det fortæller Abdel i et rørende opslag på Instagram:

– Hvor har vi grædt meget denne sommer. Sammen. Og alene. Og grinet. Og haft store og dumme eksistentielle tanker. Må man gerne være ked af det delvist manglende syn i venstre side? Eller skal man bare constance være taknemmelig over, at Andreas trods alt ikke blev lam?

11. juni opdagede Andreas, at noget var rivende galt, da han pludselig ikke kunne se ud af sit ene øje. Efter undersøgelser på hospitalet konstaterede lægerne, at det var en blodprop i hjernen, der havde forårsaget synstabet.

I går gennemgik den 43-årige foredragsholder så et veloverstået indgreb, hvilket forhåbentlig betyder, at parret nu kan lægge hele den frygtelige oplevelse bag sig:

– Og dét blev et punktum på en sommer, hvor min mand endnu engang har været den stærke, sårbare og ham, der skulle rykke os et nyt sted. Og bedt mig lukke røven, når jeg talte om det selvforskyldte arabiske “onde øje”, fortæller Abdel.

Rufus Gifford
Abdel Aziz Mahmoud og kæresten Andreas Gylling Æbelø.
 Foto: Se og Hør, Aller

Hans bedre halvdel blev ramt af blodproppen på en ganske særlig dag for parret – nemlig Abdels 40-års fødselsdag:

– Jeg ved ikke, om en blodprop i hjernen nogensinde kan komme på et godt tidspunkt. Specielt ikke når ejeren af den beskrives som “ung og i sit livs form”. Men tanken om, at jeg på en eller anden kosmosmåde var skyld i, at den lige landede på min runde fødselsdag – midt i morgenmaden – den har fyldt, siger Abdel i sit længere skriv på Instagram.

Han tilføjer, at parret – der sammen med deres veninde Anne Gregersen er forældre til datteren Ava – nu vil nyde livet endnu mere:

– Så lige præcis på en dag som i dag snøfter jeg lettede og taknemmelige tårer over livet, der stadig er og over al den støtte, håb og hjælp, alle vores nærmeste igen stod klar med.

Sponsoreret indhold