Årsagen til at Kobe Bryant fløj med helikopter er hjerteskærende

Kobe Bryants fire børn og hustruen Vanessa er årsagen til, at den tårnhøje basketstjerne fløj med helikopter. 

Han ville nemlig gerne bruge så meget tid som muligt sammen med familien, og derfor besluttede han for et par år siden, at det var hurtigere for ham at tage helikopteren, hvis han skulle fra hjemmet i Calabasas til Los Angeles. 

På den måde kunne han bruge så meget tid som muligt sammen med familien, som han elskede mere end noget andet på jorden.

Søndag endte den beslutning med at blive hans alt for tidlige død. 

Den skæbnesvangre beslutning om at bruge en helikopter som sit primære transportmiddel til og fra hjemmet i Calabasas, fortalte Kobe om tilbage i 2018, da han blev interviewet af Alex Rodriguez. 

- Trafikken begyndte at være rigtigt, rigtigt slem. Jeg sad fast i trafikken, og jeg missede ting som skoleforestillinger på grund af det, fortalte Kobe og fortsatte:

- Det blev bare værre og værre, og jeg blev nødt til at finde på en måde, hvor jeg stadig kunne træne og fokusere på min sport uden at gå på kompromis med min familietid. 

- Det var der, jeg begyndte at kigge på helikoptere, og muligheden for at komme frem og tilbage på 15 minutter. 

Du kan se interviewet med Alex Rodriguez og Kobe herunder

Det var altså et ønske om at kunne tilbringe mere tid sammen med familien, der i sidste ende gjorde, at Kobe Bryant søndag afgik ved døden. 

Udover Kobe Bryant fløj otte andre mennesker, heriblandt hans 13-årige datter Gianna, i døden, da helikopteren styrtede til jorden.

Helikopteren var Kobe Bryants privatejede helikopter, en såkaldt Sikorsky S-76. Den var søndag formiddag lokal tid på vej til Kobe Bryants Mamba Sports Academy, der ligger tæt på Thousand Oaks i Californien.

Kort før klokken 10 styrtede den ned ved byen Calabasas, der ligger omkring 40 kilometer vest for Los Angeles.

Artiklen fortsætter efter billedet

Kobe Bryant med hustruen Vanessa og døtrene Natalia og Gianna. (Foto: MEGA)

Foruden Kobe Bryant og hans 13-årige datter er de omkomne piloten, Ara Zobayan samt Alyssa Altobelli, der ligesom Gianna var et lovende basketball-talent.

Begge Alyssas forældre, John Altobelli og Keri Altobelli, døde også.

Det samme gjorde Christina Mauser, der var træner for Gianna og Alyssa.

Basketballspilleren Payton Chester samt Paytons mor, Sarah Chester, døde også i søndagens tragedie.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close