Kendte17. marts 2020

"Årgang 0"-stjerne i coronakarantæne

David Ellebye er halvvejs gennem sin karantænetid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/187_reality_awards_2020_roed_loeber_2sl1250.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

David Ellebye, der er kendt fra TV 2-programmet "Årgang 0", har symptomer på at være blevet smittet med coronavirus og er derfor gået i karantæne. Det skriver BILLED-BLADET.

I dag er den 22-årige "Årgang 0"-stjerne halvvejs gennem sin karantæne, som foregår på hans kollegieværelse i København.

- Jeg har haft mild feber og ondt i halsen og meget hoste samtidig. Jeg ringede til 1813 og fik at vide, jeg skulle gå i karantæne, fortæller David Ellebye til BILLED-BLADET.

Han fortæller yderligere, at det nu kun er hosten, der hænger ved. TV-kendissen ved ikke, hvor han skulle være blevet smittet, men fortæller, at han har været til en række møder og har taget offentlig transport.

David er ikke blevet testet, fordi myndighederne nu kun tester de personer, som er alvorligt syge.

"Årgang 0"-stjernen fortæller, at han er totalt isoleret på sit kollegieværelse, og at hans medkollegianere sørger for at stille mad ud for hans dør.

David har naturligvis også været i kontakt med sine forældre, Lars og Theresia:

- De var nervøse, naturligvis. Men min far er apoteker, så de ved, jeg er i lavrisikogruppen for, at der sker noget. De tog det fornuftigt og bakker fuldt op om, at jeg er i karantæne, og det fortsætter jeg med. Det er virkelig vigtigt, vi passer på vores medborgere, fortæller han til BILLEDE-BLADET.

Sponsoreret indhold