”Årgang”-0 Stephanie udgiver bog: - Der er meget, jeg ikke har åbnet op omkring

Foto: Dan Mariegaard

Torsdag udkommer den 20-årige tidligere ”Årgang 0”-stjerne Stephanie Siguenzas helt egen bog: ”Stephanie – fra Årgang 0 til frihed”.

 

Men bogen er ikke bare en lyserød fortælling om, hvor skønt det har været, at hele Danmark har kunne følge med i hendes forældres skilsmisse, hendes fars problemer og ikke mindst hendes helt egen placering midt i det hele.

I stedet er bogen Stephanies helt egen fortælling om sit liv og ikke det, som TV 2 i sin tid viste. Det fortæller hun i et nyt interview i onsdagens afsnit af ”Go’ Aften Live”:

- Man skulle tro, I kendte mig godt, men det føler jeg ikke, I gør. Der er rigtig mange ting, jeg ikke altid har åbnet op omkring. Og der er meget, som er nogle sårbare emner for min familie og jeg, som ikke er kommet med, fortæller hun.

For trods Stephanie gennem stort set alle sæsonerne af ”Årgang 0” så ud til at være en livsglad pige med mod på livet, så er der flere facetter, som seerne ikke har fået med.

Følte sig ikke velkommen

Særligt i de sidste sæsoner af TV 2-succes-dokumentarserien. Hun nævner selv en episode, hvor hun skal fortælle sin far og lillesøster om, at hun snart skal flytte sammen med sin kæreste Jeff.

I klippet bliver der grint, men der var ingen grin bag facaden.

- Lige på det her tidspunkt er jeg i en situation i min familie, hvor eg ikke føler mig velkommen. Jeg føler mig anderledes end de andre, fordi jeg er meget sammen med min kæreste på det tidspunkt, fortæller hun.

Men selvom lysten til at filme den dag og være derhjemme, hvor hun ikke følte sig glad, så gjorde hun det alligevel:

- Det er svært at sige, jeg ikke gider lave et klip. Det er ikke noget jeg gør mig i at åbne op, når jeg har det svært.

For Stephanie Siguenza kan hun med bogen endelig fortælle den helt rette version, og den version som hun ikke altid havde mulighed for at fortælle, da hun filmede ”Årgang 0”.

- De skal lære den rette Stephanie at kende, folk skal forstå, det ikke altid er sandt, det de ser.

Fortryder ikke

Men selvom den 20-årige tv-stjerne ofte ikke havde lysten til at filme, så fortryder hun dog ikke at have været med, og hun føler i dag, hun endelig er nået til den frihed, hun længe har søgt.

- Jeg føler mig fri i min egen krop og fri til at være den, jeg har lyst til at være og sige, hvad jeg tænker og føler.

Hendes biografi ”Stephanie - Fra Årgang 0 til frihed” udkommer i morgen torsdag den 22. oktober.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close