Kendte8. januar 2021

"Årgang 0"-Stephanie ramt af corona

Den smitsomme coronavirus har nu ramt den 20-årige Stephanie Siguenza
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den stadig verserende coronavirus spreder sig fortsat som steppebrande verden over – og nu har den således også ramt Stephanie Siguenza, der er kendt fra TV 2-programmet ”Årgang 0”.

- Som I kan se her, så blev det desværre min tur, lyder det fra den garvede tv-personlighed i en story på Instagram, hvor hun ligger syg med corona i en seng.

- Symptomerne opstod i tirsdags - 12 dage efter juleaften.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stephanie-aargang-0.png
 Foto: Martin Høien

Foto: Martin Høien

Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at de personer, som Stephanie har været sammen med, også er smittede. Et par personer har således fået foretaget en negativ coronatest.

"Årgang 0"-stjernen har siden tirsdag været i isoleret og har således også været alene med sine symptomer, der lyder på ”megaondt i halsen”, og hun er i dag også blevet ”snottet”. Desuden døjer hun med feber.

Fordi Stephanie bor sammen med to personer, der er i en såkaldt risikogruppe, skal hun i dag flytte i en isolationsbolig, indtil hun er fri af sine symptomer.

Men heldigvis er alt ikke kun trist og dårligt for Stephanie Siguenza.

Hun kan nemlig både glæde sig over at 2020 blev året, hvor hun kunne kalde sig kogebogsforfatter – og desuden blev forlovet med sin kæreste gennem tre år.

Se det søde opslag, hvor Stephanie afslører detaljer fra forlovelsen:

Sponsoreret indhold