Årets største kendishandler: Sælger for millioner

8.950.000 kroner fik Hanne Boel for denne herlighed, som hun nåede at bo 20 år i.

8.950.000 kroner fik Hanne Boel for denne herlighed, som hun nåede at bo 20 år i.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

I løbet af det sidste halve år har danskerne slået sig løs på boligmarkedet, og blandt de mange handler er der dem, der udover høje priser også bringer lidt stjernestøv med sig, når kendte danskere har købt og solgt boliger for mange millioner kroner. 

Det skriver Boliga.dk

Blandet skare

Bag de ti største celebre handler, der indtil videre har fundet sted i 2021 - og som offentligheden kender til - er der både popstjerner, sportsikoner og populære tv-værter, som har haft held med at sælge hjemmebasen for solide millionbeløb. 

Lige fra Anders Lund Madsen, som rykker fra hovedstaden til forstaden, til Christopher, der har solgt sin københavnerlejlighed, og cykelrytteren Rolf Sørensen, som har vinket farvel til sin millionvilla i Nordsjælland efter mere end 14 år på adressen.  

De ti største

Mads Langers Hellerup-pragtvilla: Musikeren og 3AM-sangeren Mads Langer står bag en af de store hushandler i liebhaverenklaven Hellerup i udkanten af København. Her købte han i foråret en mere end 300 kvadratmeter stor pragtvilla med otte værelser for svimlende 26 millioner kroner ifølge Boliga.dk.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Karsten Aabrinks kæmpe millionhandel: Den største af årets celebre handler står den tidigere fodboldtræner og administrerende direktør i FC København Karsten Aabrink bag. Han fik nemlig solgt sin eksklusive hjemmebane - en landejendom i Nordsjælland med 15 værelser og næsten tre hektar jord - tilbage i januar for svimlende 30.750.000 kroner.

Foto: Realmæglerne Østerbro

Lund Madsen rykker fra hovedstad til forstad: I godt og vel ti år har Anders Lund Madsen haft hjemme inde midt på Østerbro i København, men i januar solgte han sit eksklusive byhus for 15,8 millioner kroner. Radio- og tv-værten har i stedet rykket hele familien til Kongens Lyngby, hvor de sidste sommer købte en udsigtsvilla ned til Lyngby Sø for 14,4 millioner kroner.

Christophers skuffesalg: Ligesom flere og flere boliger bliver det, så solgte popstjernen Christopher i foråret sin københavnerlejlighed i et såkaldt skuffeslag  - altså udenom det offentlige marked. Det lykkedes sangeren at få 15,3 millioner kroner for den næsten 170 kvadratmeter store lejlighed på Christianshavn. Christopher boede fire år på adressen, og har i stedet købt et rækkehus på Holmen. 

Foto: Lokalbolig Holte

Burhan G's millionhandel: Kun 24 dage på det offentlige marked skulle der til før fløjlsstemmen og hitmageren Burhan G’s moderne luksusvilla i Holte blev solgt.  Sangeren fik lige præcis 11,8 millioner kroner for det 177 kvadratmeter store hjem tilbage i maj, som han har blot har boet i i lidt over to år. 

Foto: Claus Borg & Partner

Sportlegenden i liebhaverland: Den tidligere cykelrytter og etapevinder Bo Hamburger fik endelig held med at sælge sin millionvilla i liebhaverforstaden Klampenborg efter flere forsøg på markedet. I sidste ende slog en køber til og betalte 11,7 millioner kroner for at overtage nøglerne til den næsten 200 kvadratmeter store 30er-villa. 

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen

Rolf Sørensens hurtige handel: Det blev til et lille afslag i prisen, men en ret hurtig handel for den ikoniske cykelrytter Rolf Sørensen, som i januar fik solgt sin luksuriøse villa i Sandbjerg udenfor kystbyen Vedbæk i Nordsjælland. Det næsten 400 kvadratmeter store stråtækte hus kostede den nye ejer 11,6 millioner kroner. 

Foto: Nybolig København K - Munch & Bjerregård

Mille Lehfeldts farvel til storbyen: Skuespilleren Mille Lehfeldt skiftede havudsigt i storbyen ud med villa og have i forstaden, da hun solgte sin ejerlejlighed i hovedstaden i begyndelsen af året for at flytte i hus i Hellerup. Lærkevej-skuespillerinden kunne vinke farvel til udsigtslejligheden midt i København med en 10,8 millioner kroner stor handel i rygsækken.  

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Hanne Boels landsted: De nye ejer af den folkekære sangerinde Hanne Boels landsted ved Arresø i Nordsjælland har givet 8.950.000 kroner for 230 kvadratmeter bolig og næsten 13 hektar jord. Arresøgård blev solgt i februar efter mere end 20 år i I Don’t Know Much-sangerindens ejerskab. 

Foto: Bjørn & Byskov

Natasja Crones hurtige handel: Salget af tv-værten Natasja Crones 60er-villa i Trørød, Nordsjælland, gik ikke kun lynhurtigt; kun ni dage tog det at sælge hjemmet, og så fik TV2-profilen endda også mere for det 130 kvadratmeter store hjem end efterspurgt. Salgsprisen endte nemlig på 8.655.000 kroner - 160.000 kroner mere end udbudsprisen, der fulgte med, da hjemmet kom til salg i februar. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close