Kendte 1. december 2021

Årets lårklasker? Mick Øgendahl og co. på slap line i "Alle for fire"

Komiker Mick Øgendahl er klar til endnu en gang at indtage rollen som den folkekære Ralf i den kommende film "Alle for fire"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I ægte "fjerde film i trilogien"-stil er Mick Øgendahl tilbage som det evige mandebarn Ralf i den kommende film "Alle for fire". 

Den første trailer til det, der potentielt kan blive en underholdende, dansk lårklasker af en komedie, byder på en sand stjerneparade af kendisser. 

Mick Øgendahl kommer du ikke udenom, ligesom du også kan glæde dig til at opleve Anders W. Berthelsen som Ralfs bror, Timo. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Nordisk Film

(Foto: Nordisk Film) 

Derudover bliver det et glædeligt gensyn med Jon Lange som Martin og ikke mindst Louise Andersen som Timos tvære dame, Lonnie. 

Gordon Kennedy får endnu en gang lov til at flashe politistjerner som politimanden Toke, og så bugner listen ellers med kendisnavne som Stephania Potalivo, Lars Ranthe, Hella Joof, Rasmus Botoft, Esben Dalgaard, "Sygeplejeskolens" Anna Stokholm og ikke mindst Ulf Pilgaard. 

I "Alle for fire" går det op for den stakkels Timo, at kæresten Lonnie ikke har helt den samme interesse for ham, som hun plejede. Han får derfor brug for at al den hjælp, han overhovedet kan skrabe sammen for at vinde Lonnie tilbage. Og ja, det betyder naturligvis der skal et dumdristigt kup til. 

I instruktørstolen sidder endnu en gang Rasmus Heide, der udover at være manden bag det gigantiske flop "Centervagt", også er hjernen bag "Alle for én", "Alle for to" og "Alle for tre". 

Filmen har premiere i de danske biografer den 3. februar 2022. 

Se den nye trailer til "Alle for fire" øverst i artiklen. 

Sponsoreret indhold