Kendte29. april 2020

Årets julekalender i fare

Selv om der er længe til jul, så kan vi alligevel godt begynde at forberede os på, at den ikke bliver som den plejer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nissebanden.png
 (Foto: Preben Trunshøj / DR)

December måneds DR-julekalender, ”Julefeber” hænger muligvis i en tynd tråd.

Seerne kunne ellers glæde sig til at lære drengen Bjørn fra København bedre at kende, når han sammen med sin far og søster, og med meget få penge, forsøger at redde julen.

Men nu er der altså noget, der tyder på, at vi til december må nøjes med at gense en af de mange andre julekalendere, der er produceret gennem årene.

Henriette Marielund, som er medieredaktør i DR frygter en aflysning, fordi optagelserne til ”Julefeber” endnu ikke er i kassen:

- Det vil gøre frygteligt ondt, men så må vi genudsende en gammel julekalender. En julekalender skal jo sendes i december, så vi kan ikke bare vente, til den nye bliver færdig, og så sende til den næste sommer, fortæller hun til B.T.

Hun forklarer dog yderligere, at beslutningen ikke endeligt er truffet.

Men samtidig skal danskerne måske alligevel forberede sig på at julehygge til en af DR’s mange andre julekalendere, hvis ”Julefeber” ikke når at blive klar til december måned.

Måske får vi et gensyn med ”Absalons hemmelighed”, ”Nissebanden”, ”Pagten”, ”Julestjerner”, ”Jul på Slottet” eller en af de mange andre, som er blevet sendt gennem tiden.

TV 2 og DR har tradition for at skiftes til at lave ”årets julekalender”. Og i år er det altså DR’s tur.

Sponsoreret indhold