Kendte5. september 2022

To år efter skilsmisse: Nu er Jordana Brewster gift igen

“The Fast and the Furious”-skuespillerinden har igen fundet lykken
Jordana Brewster
Jordana blev lørdag gift for anden gang.
 Foto: MEGA

For to år siden kunne den 42-årige Hollywoodstjerne Jordana Brewster annoncere, at hun og ægtemanden gennem 13 år, Andrew Form skulle skilles.

Siden har hun dog igen fundet kærligheden, og lørdag lod hun sig endnu en gang kalde sig hustru, da hun blev gift med forretningsmanden Mason Morfit efter et års forlovelse.

Det skriver Page Six, der som de første kunne dele billeder fra den smukke vielse, der blandt andet indebar, at parret efterfølgende kørte væk i den ikoniske blå Acura Integra fra “Fast and the Furious”-franchisen.

Artiklen fortsætter under billederne

Jordana Brewster
Jordana Brewster blev lørdag gift for anden gang.
 Foto: Cltn Ggre/Backgrid/Ritzau Scanpix
Jordana Brewster
Som en sød hyldest til afdøde Paul Walker, kørte Jordana Brewster og hendes ægtemand afsted i den ikoniske blå bil fra "Fast and the Furious", som hun også kørte væk i sammen med sin skærm-ægtemand, der blev spillet af Walker.
 Foto: Cltn Ggre/Backgrid/Ritzau Scanpix

Ifølge en af gæsterne til vielsen var også Vin Diesel, der i de populære film spiller rollen som Brewsters bror, til stede, til trods for at han først ankom lidt senere til festlighederne.

På sin Instagram-profil blev skuespillerinden også hyldet af sin tv-ægtemand Paul Walkers datter, Meadow Walker, da hun delte et billede af sig selv med et strømpebånd på benet inden brylluppet.

– Ikon, skrev Meadow kort efterfulgt af en ild-emoji.

Artiklen fortsætter under opslaget

Brewster og Morfit har været forlovet siden sommeren sidste år – blot et år efter, at hun lod sig skille fra filmproduceren.

Hun har tidligere udtalt, at de to mødte hinanden, mens de begge var gift med deres respektive eks’er, og her bemærkede hun, hvor “sød og charmerende”, hun syntes, Morfit var.

Brewster og Andrew Form blev gift i 2007, mens de gik fra hinanden i 2020. Sammen har de sønnerne Julian på otte og Rowan på seks.

Sponsoreret indhold