Kendte 11. august

A$AP Rocky sagsøgt: Skød tidligere medlem

Et tidligere medlem af A$AP-Rockys flok sagsøger rapperen
Kæresten Rihanna var højgravid, da rapperen pludselig blev anholdt for skyderi. Og nu er der nyt i sagen. nbsp;

Kæresten Rihanna var højgravid, da rapperen pludselig blev anholdt for skyderi. Og nu er der nyt i sagen.

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA

Et tidligere medlem af A$AP Rockys gruppe har nu sagsøgt rapperen for det skyderi, der efter sigende skulle have fået ham anholdt tilbage i april. Det tidligere medlem siger, at han er offeret.

Rapperen, der til dagligt danner par med Rihanna, bliver sagsøgt for et overfald samt vold begået mod Terell Ephron, der tidligere var kendt som “A$AP Relli” i rapperens gruppe.

Nyhedsmediet TMZ skriver, at Ephron hævder, skyderiet fandt sted den 6. november i Hollywood, hvor Rocky skulle have arrangeret et møde og så startet et skænderi, der endte med affyring af skud.

 

Søger erstatning

I dokumenter, mediet har fået fat i, står der, at Ephron fortæller, hvordan Rocky trak en pistol frem under konflikten, rettede den mod det tidligere medlem og trykkede på aftrækkeren. Flere skud med kuglefragmenter ramte Ephron, som hævder, han fik skader på sin hånd, der krævede lægehjælp.

Det skulle efter sigende være den episode, der førte til anholdelsen af rapperen, da han i LAX blev anholdt for overfald med dødbringende våben.

I forbindelse med anholdelsen ransagede politiet A$AP Rockys hjem.

Foto: APEX / MEGA

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge Relli findes en stor del af skydehændelsen på video, hvilket kilder ved politiet også bekræftede tilbage i april.

Ephron går efter at få en erstatning fra rapperen, fordi han siger, at han efter skyderiet stadig lider af følelsesmæssig nød, der gør, at han ikke kan passe sit arbejde.

Sponsoreret indhold