Åhh, sødt! Her får pige sit livs BEDSTE overraskelse

Åhh, sødt! Her får pige sit livs BEDSTE overraskelse, men lillesøster er ikke så imponeret

Åhh, sødt! Her får pige sit livs BEDSTE overraskelse, men lillesøster er ikke så imponeret

Foto: YouTubeDenne søde og sjove video viser øjeblikket, hvor et forældrepar overrasker deres to døtre med en spontan tur til Disneyland - og mens storesøster Lily bryder sammen i begejstring, er lillesøster Chloe ikke helt så begejstret.

Forældreparret fra Salt Lake City besluttede for et par år siden at overraske deres to børn - 8-årige Lily og 2-årige Chloe - i anledning af, at Lily snart fyldte år.

LÆS OGSÅ: Rørende video: Her overrasker far døende søn

Og forældrene var ikke i tvivl om, hvad der ville glæde deres ældste datter allermest: En tur i Disneyland.

Derfor placerede de begge døtre på bagsædet under påskud af, at det var skoletid, men Lily og Chloe blev noget overrasket, da farmand bare styrede bilen direkte forbi skolen - og kort tid efter afslørede forældrene så, at de var på vej til noget ganske andet (og langt sjovere).

- Mener du det?, udbrød Lily og brød straks sammen i en blanding af både chok og glæde - fuldstændig overrumplet af de gode nyheder.

- OH MY GOD, OH MY GOD, OH MY GOD!

LÆS OGSÅ: Vanvittigt talent: Genert søskendepar overrasker alle

Men mens Lily slet ikke kan få armene ned, er lillesøster Chloe mere behersket.

- Hun stirrer på Lily med den dér 'Hvad er lige dit problem', fortalte moderen Katie Clem efterfølgende det amerikanske medie ABC News om den sjove video-episode:

- Lily har altid været sådan, siden hun var på Chloes alder. Hun er meget emotionel, har hjertet helt ude på tøjet. Men Chloe er mere sådan 'Ja, okay og hvad så?'.

Du kan se det sjove klip med Lily og Chloe her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close