90'er-stjerne før kæmpe brag: En kødrand af klassikere

Sidste år var der fyldt med mennesker, som nød den store Vi Elsker 90\'erne koncert i Rødovre. I år må de mange mennesker nøjes med at se med hjemme fra stuen

Sidste år var der fyldt med mennesker, som nød den store Vi Elsker 90'erne koncert i Rødovre. I år må de mange mennesker nøjes med at se med hjemme fra stuen

Foto: Krestine Havemann

I morgen giver Vi Elsker 90'erne og SE og HØR dig en lille smule af hverdagen tilbage, når vi sender Danmarks største 90'er-koncert direkte fra Forum i København.

Det sker, når vi klokken 20.00 sender live fra selveste Forum i København, hvor Vi Elsker 90'erne: Biggest Stay Home Party løber af stablen.

På scenen kommer der til at stå en perlerække af legendariske 90'er-stjerner, som alle skal underholde publikum, som ser med hjemme fra stuerne. Et af de største navne er hitgruppen Diskofil.

En af gruppens medlemmer Flev glæder sig helt gevaldigt til at fyre den af i Forum.

- Det bliver da skide sjovt, og jeg håber, at folk derhjemme får en kæmpe fest ud af det, lyder det fra Flev, som væk fra scenen hedder Flemming "Flev" Nielsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sid klar klokken 20.00 her på SH.dk i morgen, hvor der bliver tændt op for Danmarks største 90'er fest.

Og selvfølgelig bliver det sjovt! Flev er dog godt klar over, at det bliver en anderledes oplevelse at optræde uden publikum i salen.

- Det bliver noget anderledes noget. Det bliver ligesom dengang, da vi var et stort hit i gamle dage, da vi lavede tv. Det bliver sådan lidt tv-agtigt bare uden publikum, siger Diskofil-manden, som dog ikke har tænkt sig at ændre på forberedelsen.

- Jeg ved ikke, hvordan vi skal forberede os anderledes. Vi har lavet det her i over 25 år, så jeg tror, vi gør, som vi plejer.

Danskerne hjemme i stuerne kan glæde sig til et Diskofil-show, der bliver præcis lige så festligt, som det ville være under åben himmel med et væld af farveklædte mennesker blandt publikum.

- Vi kommer til at gøre som vi plejer og snakke i munden på hinanden, også håber jeg, at der er en god tekniker, der bare trykker på det næste nummer, når det begynder at blive pinligt. Fordi vi kan godt køre lidt i selvsving, siger Flev og slår fast, at folk godt kan glæde sig til deres show:

- Folk skal glæde sig til at høre alt det gamle lort, som vi plejer at spille. Vi har jo ikke noget nyt. Det bliver simpelthen en kødrand af klassikere, lover jeg.

Koncerten bliver sendt LIVE og GRATIS her på SH.dk klokken 20.00, og du kan glæde dig til at se Chief One, Twenty 4 Seven, Cut'N'Move, Diskofil, Blå Øjne, Hit'N'Hide, Harske Hubbi, Dj Skoge og mange, mange flere!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close