Kendte18. november 2018

Kørte 6-årig pige ihjel: 86-årig dør af knust hjerte

En australsk kvinde på 86 år døde i sidste uge på hospitalet af ”et knust hjerte”, efter at hun tidligere på sommeren ved et uheld kørte en seksårig pige ihjel. – Jeg har slået et barn ihjel og ønsker ikke at leve mere, var hendes sidste ord til ægtemanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinde_doer_af_sorg.jpg
 (Foto: Privat)

En 86-årig kvinde døde i sidste uge af ”et knust hjerte”, efter at hun tilbage i juni måned på tragisk vis dræbte en blot seksårig pige i en bilulykke.

Den tidligere lærerinde Miriam Grace Paton kom sig aldrig over sin rolle i pigens død og sov i sidste uge ind på et hospital i den australske by Sunshine Coast.

Ifølge hendes 90-årige ægtemand Stuart ønskede Miriam ikke at leve mere.

Stuarts advokat afslører over for det australske medie ABC, hvad hustruens sidste ord var:

– Jeg har slået et barn ihjel og ønsker ikke at leve mere.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bedstemor_0.jpg

Miriam Grace Paton kom sig aldrig over sin rolle i pigens død og sov ind på et hospital i den australske by Sunshine Coast. Foto: Privat

Den tragiske dødsulykke fandt sted 17. juni i år, da 86-årige Miriam mistede herredømmet over sin bil ved et shoppingcenter i byen Sunshine Coast. På tragisk vis bakkede hun ind i en gruppe mennesker, deriblandt en seksårig pige ved navn Indie Armstrong.

Indie Armstrong blev så alvorligt kvæstet, at hendes liv ikke stod til at redde.

Også Indies søster, mor og bedstemor blev ramt af Miriams bil. De slap dog alle med mindre kvæstelser.

To dage efter ulykken blev Miriam – der var sigtet for at have forvoldt ulykken – indlagt med en mindre rygskade og en lungebetændelse.

Hun var mere eller mindre indlagt hele tiden frem til sin død i sidste uge. Undervejs gav den ældre kvinde udtryk for, at hun var så tynget af skyld, at hun ikke ønskede at leve mere.

Miriam nåede aldrig selv at få børn, men dedikerede sit liv til at undervise.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lille_pige.jpg

Lille Indie blev begravet i juni måned. Foto: Privat

- Det er tragisk, ikke kun for Miriam og hendes familie, men også for Indies familie, der stadig kæmper og sørger, fortæller Miriam og ægtemanden Stuarts advokat Peter Boyce til ABC.

Han tilføjer, at 90-årige Stuart har det svært.

- Han lever videre, men han har mistet sin kone, han har mistet sin sjæleven.

Lille Indie blev begravet i juni måned, og hundredvis mødte op i kirken for at sige et sidste farvel til den lille pige.

Sponsoreret indhold