Kendte13. januar 2021

79-årige Martha Stewart beskyldt for at springe over i vaccine-kø: Her er hendes svar

Den amerikanske livsstils-guru bliver beskyldt for at springe over i vaccine-køen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega495578_009_1.jpg
 Foto: MEGA

Verden over er lande i fuld gang med at vaccinere deres befolkninger, og mange venter utålmodigt på at få deres stik, så hverdagen forhåbentlig kan vende tilbage til en form for normal.

Men da der ikke er vacciner nok til alle på én gang, er der udformet retningslinjer for, hvem der står forrest i vaccine-køen, men det er ikke alle, der er enige i den prioritering.

Det har den amerikanske livsstilsguru Martha Stewart i den grad fået at føle: På sin Instagram viser hun et kort video-klip, hvor hun bliver vaccineret, og det har fået hendes følgere til at flyve til tasterne.

Artiklen fortsætter under billedet

De mener nemlig, at den 79-årige stjerne har snydt sig foran i køen, men de beskyldninger vil hun ikke have på sig.

- I dag blev jeg vaccineret i en dertil indrettet vaccinekapsel nær Martha Stewart Center for Living ved Mount Sinai Downtown (hospital i New York City, red). Jeg er så stolt af og taknemmelig over de læger, sygeplejersker og sundhedspersonale, som kæmper mod bureaukratiet og forvirringen for at uddele disse meget vigtige vacciner, skriver hun på Instagram og fortsætter:

- Jeg er så spændt på at have modtaget min dosis og ser frem til boosteren. Lægerne fortalte mig, at Mount Sinai modtog 10.000 ansøgninger, lige efter staten frigav denne sending vacciner. Lad os hylde videnskaben og en dybfølt tak til dem, som arbejder på vaccinen. Vi håber alle, at det er enden på denne pandemi, skriver hun og henvender sig til sidst til dem, der beskylder hende for at springe over i køen:

- For at mane jeres bekymringer til jorden om, at jeg er sprunget over i køen, så skal I vide, at jeg er i den godkendte aldersgruppe for denne sending af vacciner, og jeg har ventet i kø som alle andre.

Martha Stewart har i flere årtier været et ikon inden for madlavning, mode og andet inden for livsstilssegmentet. Hun er god for over 2,4 mia. kr. I 2019 åbnede en hospitalsfløj i New York City, som bærer hendes navn.

Sponsoreret indhold