Kendte7. januar 2024

77-årige Cher deler billede med sin 37-årige kæreste: Smaskforelsket

Trods rygter om brud og utroskab ser 77-årige Cher og hendes 40 år yngre kæreste, Alexander Edwards, ud til at nyde kærligheden til fulde
Alexander Edwards og Cher fotograferet i september 2023.
Alexander Edwards og Cher fotograferet i september 2023.
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Der har floreret rygter om både utroskab og brud. Men alt tyder dog på, at kærligheden stadig er stor mellem 77-årige Cher og hendes 40 år yngre kæreste, Alexander Edwards.

I hvert fald har den ikoniske musiker for kort tid siden delt et billede, hvor hun sidder på skødet af sin 37-årige kæreste.

Til billedet skriver Cher slet og ret: ”Love is love” (kærlighed er kærlighed, red.).

Cher mødte sin yngre kærlighed i efteråret 2022 til Fashion Week i Paris. En måned senere – i november samme år – bekræftede hun så med ordene ”kærlighed kender ingen alder”, at hun rigtig nok havde kastet sin kærlighed på en noget yngre fyr.

Musikeren fik dog en hel del hug for sit valg af mand. Mange mente nemlig, at hun legede med ilden, idet Alexander Edwards har ry for at være utro.

Han har blandt andet dannet par med modellen og rapperen Amber Rose, der efter bruddet beskyldte ham for at have været hende utro med intet mindre end 12 forskellige kvinder.

Utroskaben indrømmede Alexander Edwards kort efter på Instagram.

– Når det kommer til stykket, så tror jeg ikke, at man kan være glad, hvis man ikke er sig selv. Og det her er bare sådan, jeg er, og det er ikke sådan, hun vil elskes, lød det fra ham.

– Jeg ved, jeg bare kan stoppe med at være utro, men det ville betyde, at jeg skulle lægge min sande natur på hylden, og sådan vil jeg ikke leve, fortsatte han.

Sponsoreret indhold