Kendte23. marts 2021

74-årig skuespillerinde afslører: Min mand og jeg har sex tre gange før middag

Det aldrende stjernepar, 74-årige Suzanne Somers og 84-årige Alan Hamel, har været gift siden 1977. Men selvom ægteskabet er langt, så behøver det tilsyneladende ikke være kedeligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alanogsuz.jpg
 Foto: MEGA

Bare fordi alderen har sneget sig op i 70’erne og 80’erne, behøver aktivitetsniveauet på lagenerne ikke blive mindre.

Det er det amerikanske stjernepar, Suzanne Somers og Alan Hamel er lyslevende eksempel på.

Under sin medvirken i podcasten, ”Heather Dubrows World” fortæller den ene halvdel af det lystfulde par, at hendes forhold til ægtemanden gennem over 40 år er hottere end nogensinde før.

- Åh, Gud. Vores forhold har altid været fantastisk, fortæller Somers, der er er kendt fra den amerikanske sitcom ”Three’s Company”.

- Men nu hvor vores børn er voksne, er det bare mig og Al. Vi har hjulpet dem på vej med finansiering af uddannelse og ægteskaber, og det nu er så bare os to. Og sikke vi har det sjovt, lyder det fra dem friske 74-årige.

Tre gange før 12

Suzanne Somers, der sagde ja til Hamel i 1977, fortæller at de to ”på grund af hormoner” har en enorm sexlyst.

- På dette tidspunkt i livet, er der mange, der synes, det er grænseoverskridende – too much information – at høre om. Men hvad er klokken nu? Lige omkring 12 middag? Jeg har haft sex med ham tre gange i dag, indtil videre, fortæller hun videre i det ærlige interview, før hun fortsætter:

- Omkring klokken halv fem om morgenen er han der pludselig, og jeg tænker ”Kan du ikke i det mindste lige vente til solen står op?”

https://imgix.seoghoer.dk/mega579840_009.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: Mega)

Fræk 84-årig

Hun forklarer, at god sex alene ikke udgør opskriften på det lange ægteskab.

- Vi giver hinanden en masse opmærksomhed. Jeg giver ham komplimenter dagen lang. Og det er ikke falsk eller opstillet. Jeg ser bare på ham. I morges krydsede vi veje – han gik fra soveværelset, og jeg kom fra køkkenet – og han havde kun shorts på. Ingen t-shirt.

Det er næsten som om, at den tidligere tv-stjernes forelskelse ikke er blegnet det mindst i løbet af de sidste mange år.

- Min mand er 84. Han ligner lidt en ung Steve McQueen. Han ser fantastisk ud. Han træner, og han har sine muskler. Hvis jeg siger til ham: ”Åh, hvor ser du godt ud,” så bliver det hos ham resten af dagen. På den måde giver vi hinanden enormt meget opmærksomhed.

Sponsoreret indhold