Bizar sag ryster Tyskland: 7-årig fundet død i badekar hos barnepige

Huset i den tyske by Künzelsau, hvor en syvårig dreng blev fundet død lørdag formiddag.

Huset i den tyske by Künzelsau, hvor en syvårig dreng blev fundet død lørdag formiddag.

(Foto: All Over)

En tysk far gjorde i weekenden et grufuldt fund, da han ville hente sin syvårige dreng hos en barnepige i den tyske by Künzelsau i delstaten Baden-Württemberg.

I husets badekar lå hans lille søn død, og barnepigen var som sunket i jorden. Faderen slog alarm til myndighederne, og nu – her tre dage senere – er der begyndt at dukke nye oplysninger op i den tragiske sag.

Det er således kommet frem, at den lille dreng blev kvalt og derefter placeret i badekarret. Politiet har derfor anholdt barnepigen, en 69-årig kvinde, der var en bekendt af familien.

Det skriver det tyske medie Stuttgarter Nachrichten.

Huset i den tyske by Künzelsau, hvor en syvårig dreng blev fundet død lørdag formiddag.

Huset i den tyske by Künzelsau, hvor en syvårig dreng blev fundet død lørdag formiddag. Foto: All Over Press

Politiet har ellers været yderst sparsomme med oplysninger i den mystiske og tragiske sag, der tog sin begyndelse lørdag formiddag, da faderen ville hente sin søn hos den 69-årige barnepige.

Da ingen åbnede døren, tog faderen kontakt til en nabo, der havde adgang til den 69-åriges hus. Inde på husets badeværelse fandt faderen herefter drengen død i badekarret. Han slog straks alarm til politiet, der kunne konstatere, at den 69-årige barnepige, der var en bekendt af familien, var forsvundet.

Kvinden blev herefter efterlyst, og en større eftersøgning gik i gang. Både helikoptere og patruljevogne ledte hele lørdagen efter kvinden, som blev fundet og anholdt samme aften.

Blomster og lys ude foran huset i den tyske by Künzelsau, hvor en syvårig dreng blev fundet død lørdag formiddag. Foto: All Over Press

En obduktion har efterfølgende vist, at den lille dreng blev kvalt, og han var formentlig allerede død, da han blev placeret i badekarret.

Den 69-årige kvinde er nu anholdt i sagen. Den ulykkelige familie fortæller, at de er chokerede og rystede over dødsfaldet – og det formodede drab. Familien fortæller ifølge det tyske medie Stuttgarter Nachrichten, at familien havde et godt forhold til den 69-årige barnepige.

Familien fortæller, at de altid har opfattet hende som kærlig og hengiven overfor familien og den syvårige søn, der havde overnattet hos hende i mere end fem år.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close