Kendte 1. maj 2018

Bizar sag ryster Tyskland: 7-årig fundet død i badekar hos barnepige

En mystisk sag har rystet en mindre by i Tyskland, hvor en blot 7-årig dreng i weekenden blev fundet død under mystiske omstændigheder. Den lille dreng blev fundet død i et badekar hos en barnepige, hvor han havde overnattet. Barnepigen var væk
(Foto: All Over)

En tysk far gjorde i weekenden et grufuldt fund, da han ville hente sin syvårige dreng hos en barnepige i den tyske by Künzelsau i delstaten Baden-Württemberg.

I husets badekar lå hans lille søn død, og barnepigen var som sunket i jorden. Faderen slog alarm til myndighederne, og nu – her tre dage senere – er der begyndt at dukke nye oplysninger op i den tragiske sag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er således kommet frem, at den lille dreng blev kvalt og derefter placeret i badekarret. Politiet har derfor anholdt barnepigen, en 69-årig kvinde, der var en bekendt af familien.

Det skriver det tyske medie Stuttgarter Nachrichten.

(Foto: All Over)

Huset i den tyske by Künzelsau, hvor en syvårig dreng blev fundet død lørdag formiddag. Foto: All Over Press

Politiet har ellers været yderst sparsomme med oplysninger i den mystiske og tragiske sag, der tog sin begyndelse lørdag formiddag, da faderen ville hente sin søn hos den 69-årige barnepige.

Da ingen åbnede døren, tog faderen kontakt til en nabo, der havde adgang til den 69-åriges hus. Inde på husets badeværelse fandt faderen herefter drengen død i badekarret. Han slog straks alarm til politiet, der kunne konstatere, at den 69-årige barnepige, der var en bekendt af familien, var forsvundet.

Kvinden blev herefter efterlyst, og en større eftersøgning gik i gang. Både helikoptere og patruljevogne ledte hele lørdagen efter kvinden, som blev fundet og anholdt samme aften.

Blomster og lys ude foran huset i den tyske by Künzelsau, hvor en syvårig dreng blev fundet død lørdag formiddag. Foto: All Over Press

En obduktion har efterfølgende vist, at den lille dreng blev kvalt, og han var formentlig allerede død, da han blev placeret i badekarret.

Den 69-årige kvinde er nu anholdt i sagen. Den ulykkelige familie fortæller, at de er chokerede og rystede over dødsfaldet – og det formodede drab. Familien fortæller ifølge det tyske medie Stuttgarter Nachrichten, at familien havde et godt forhold til den 69-årige barnepige.

Familien fortæller, at de altid har opfattet hende som kærlig og hengiven overfor familien og den syvårige søn, der havde overnattet hos hende i mere end fem år.

Sponsoreret indhold