69-årige Caitlyn Jenner vil have børn med sin 47 år yngre kæreste

Foto: MEGA

Caitlyn Jenner er skruk - og faktisk så skruk, at hun angiveligt går med tanker om, at hun vil anvende en rugemor, så hun kan blive mor i en alder af 70 år. Det skriver Mirror

Caitlyn Jenner er lige nu i et forhold med 22-årige Sophia Hutchins, som også er transkønnet, og forholdet kører på skinner - så meget, at de altså går med overvejelser om en familieforøgelse. 

- Caitlyn og Sophia har talt om at starte en familie sammen i det seneste år eller deromkring, og mens Caitlyn allerede har 10 børn, så har hun aldrig haft mulighed for at opfostre et barn i mor-rollen, og det har hun altid drømt om, siger en kilde ifølge mediet. 

Artiklen fortsætter under billedet

På trods af, at det er længe siden, Caitlyn og Sophia blev spottet sammen for første gang, så har ingen af dem officielt bekræftet, at de er i et forhold (foto: MEGA) 

Kilden beretter i øvrigt, at også Sophia længe har ønsket at blive mor, og derfor går parret altså med tanker om at gøre deres drøm til virkelighed ved hjælp af en rugemor. 

De to blev set sammen første gang i 2017, og parret har aldrig officielt bekræftet deres romance. 

69-årige Jenner har seks biologiske børn, fire stedbørn og 14 børnebørn. Det lader dog ikke til, at hun er blevet træt af bleskift og barnegråd - hun er nemlig klar til at blive mor. 

Det er dog angiveligt ikke faldet i specielt god jord hos Caitlyns døtre, der, ifølge Mirror, har givet udmeldingen en aldeles kølig modtagelse. 

De føler, at hun måske bliver presset til det af hendes partner, som altså er næsten 50 år yngre end Jenner. 

Flere nyheder om de kendte fra ind- og udland? Køb et abonnement på SE og HØR - så lander nyhederne lige i din postkasse. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close