Kendte 18. juni 2020

56 og stadig i topform: Courtney Cox stråler i bikini

”Venner”-stjernen lader sig ikke påvirke af, at der nu er endnu et år tilføjet til hendes alder – og hendes krop viser slet ikke, hvad dåbsattesten siger
Foto: MEGA

Selvom ”Venner”-stjernen Courtney Cox lige er fyldt 56 år, så er det slet ikke til at se.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det beviste hun i går, da hun på sin Instagram delte en slowmotion video af sig selv, hvor hun springer på hovedet i vandet.

- Dykker yndefuldt ind i det næste år, skriver hun, mens det er tydeligt at se, hun ikke er kommet sovende til sin spændstige krop.

View this post on Instagram

Gracefully diving into this next year... #oaf

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

For trods en lettere uheldig afslutning på hovedspringet, så er det netop hendes smukke udseende, der optager de fleste af hendes mere end ni millioner følgere på det sociale medie.

- At kunne løbe i en bikini og så samtidig se så godt ud, det er jo drømmen, er der en, der skriver.

- Hvad er hemmeligheden bag, at du ser så smuk ud?, er der en anden, der spørger, mens flere andre ønsker tillykke med dagen.

Masser af venner

Det er dog ikke kun fans af Courtney, der ønskede skuespilleren tillykke med dagen, også ”Venner”-kolleagerne Lisa Kudrow og Jennifer Aniston tog til det sociale medie og delte en række billeder og ønskede stjernen et stort tillykke.

- Tillykke med dagen til dette fantastiske menneske, skriver Aniston til en række billeder af veninden samt et enkelt throwback til de gode gamle ”Venner”-dage.

Foto: Instagram

Et af de mange billeder, som "Venner"-kollegaen Jennifer Aniston delte af Cox på hendes 56 års fødselsdag. Foto: Privat/Instagram

- Tillykke med dagen, min geniale, generøse, smukke og jordbundne VEN, jeg elsker dig, lyder det fra Kudrow, der også kommer med en tydelig henvisning til tv-serien.

Sponsoreret indhold