Kendte24. marts 2020

51-årige Helena Christensen viser sin fabelagtige figur frem

Supermodellen Helena Christensen har isoleret sig med sønnen og en veninde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega620308_001.jpg
 Foto: MEGA

Nok er den erfarne model Helena Christensen krøbet i skjul i bjergene i Upstate New York, men det betyder heldigvis ikke, at den 51-årige skønhed pakker sig alt for meget ind.

På Helenas Instagram kan fans i hvert fald opleve hende posere midt i de i forvejen fantastisk flotte omgivelser i en lille billedserie.

Sammen med sin 20-årige søn Mingus og gode veninde Camilla Stærk er Helena smuttet på corona-get-away ud af byen. Klædt i en sort badedragt viser Helena både sine små tatoveringer på overarmene, sine flotte røde negle og ikke mindst sin utroligt flotte krop frem.

"Nature bonding," skriver fotografen og modellen under det lille galleri, hvorefter hun specificerer, at hendes kropsnære beklædning er fra venindernes eget bade - og undertøjsmærke, "Stærk & Christensen."

Ifølge tidligere opslag på Helenas Instagram er det meningen, at de to nu skal bruge noget karantæne-tid på at udvikle nye designs, mens de opholder sig i et hus i skoven.

"At være i naturen får os altid til at føle os kreative, og vi har tænkt på, hvordan vi bedst holder hjulene i gang, så vi hjælper vores kolleger hjemme i New York," skriver veninderne i et opslag på tøjmærkets side.

Sikkert er det nok, at den 51-årige mor også får mulighed for at bruge lidt kvalitetstid med sin voksne søn Mingus, som selv er begyndt at snuse lidt til sin egen modelkarriere.

Sponsoreret indhold