4-åriges rørende brev: Giv mig min hund tilbage

Ethan vil gøre alt for at få sin bedste ven hjem igen

Ethan vil gøre alt for at få sin bedste ven hjem igen

Foto: InstagramSelvom 4-årige Ethan var ganske lille, da hans hundehvalp Fern blev stjålet i april 2013, har den lille fyr bestemt ikke glemt sin bedste ven.

Og derfor har den lille dreng nu skrevet dette rørende brev i håb om, at han kan få sin hund at se igen.

I brevet opfordrer lille Ethan, der kommer fra Surrey i England, de 'slemme fyre' til at aflevere hans hund tilbage, for "jeg savner hende", som Ethan så rørende skriver.

Foruden brevet har Ethan også tegnet en tegning, der forestiller ham sammen med sine forældre og Fern.Her er brevet, som lille Ethan skrev (Foto: Instagram)


Ethans mor, Jodie, har sørget for at lægge brevet på Facebook og Twitter, og nu har flere dyreorganisationer delt brevet i håb om, at den lille hvalp kan komme hjem til sin rette familie igen. Og Jodie opfordrer tilmed alle til at dele brevet på for eksempel Facebook eller Instagram med hashtagget #findfern.

Den lille cockerspaniel-hvalp var blot ét år gammel, da den blev stjålet 28. april 2013 fra familiens gård i Malden Rushett, Surrey.

- Ethan var meget, meget ked af det, da Fern blev taget fra vores gård. Hun blev ved med at spørge, hvorfor der var nogle, der kunne finde på at tage hende fra os, siger 32-årige Jodie til det britiske medie Mirror og tilføjer:

- Han har aldrig glemt Fern og spørger os tit, hvor vi tror, hun er, og om hun er glad.
Lille Fern (Foto: Instagram9


- Hver morgen spørger han mig, om jeg tror, at Fern kommer hjem, og hver gang er jeg nødt til at fortælle ham, at det ved jeg ikke. Det er hjerteskærende.

- Vi håber stadig af hele vores hjerter, at Fern vil blive fundet en dag. Hvis de mennesker, der tog hende, vidste, hvad de har ødelagt, vil de måske bringe hende tilbage igen, siger Jodie til Mirror.

Ifølge moderen blev hunden stjålet med henblik på avl - racen var nemlig blevet yderst eftertragtet i England, fordi Kate og William netop havde anskaffet sig en hund af denne race.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close