Kendte8. juli 2020

37 år med "Horton-sagaen": Nu er det slut for Kristian Alfonso

Den amerikanske skuespiller Kristian Alfonso har meddelt, at hun stopper i "Horton-sagaen" efter 37 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega412403_065.jpg
 Foto: MEGA

"Horton-sagaen" er på linje med "Glamour" en af den slags tv-serier, der tilsyneladende aldrig vil ende. For seriernes skuespillere må det dog alligevel på et tidspunkt blive nok, og det er det altså blevet for Kristian Alfonso.

Hun har tirsdag meddelt, at hun har besluttet sig for at sige farvel til "Days of Our Lives", som "Horton-sagaen" hedder på engelsk.

Det gør hun på Instagram, hvor hun også afslører, at hun allerede har indspillet de sidste episoder, hun skal medvirke i og altså slet ikke vender tilbage, når resten af serieholdet starter produktionen op igen 1. september.

https://imgix.seoghoer.dk/image_0.jpeg
 Foto: Paul Drinkwater / NBCU

Kristian Alfonso i rollen som Hope i "Horton-sagen". Efter 37 år siger hun stop. (Foto: Paul Drinkwater / NBCU)

- "Horton-sagaen" har været en vigtig del af både min personlige og min professionelle rejse, skriver den 56-årige skuespiller.

- Jeg er for evigt taknemmelig til NBC og til den afdøde Betty Corday, som tog en chance med mig for mange år siden, og som ændrede mit liv. Jeg har bygget nogle livslange venskaber med mine ekstraordinært talentfulde medskuespillere.

Kristian Alfonso har spillet rollen som Hope Williams Brady i serien, siden sin første medvirken i 1983.

I 2002 modtog hun i fællesskab med sin kollega Peter Reckell, der spiller hendes mand Bo, en Daytime Emmy for "USAs favoritpar". En særlig pris uddelt af fansne.

"Horton-sagen" har kørt siden 1965 og er lige nu på 55. sæson. Skulle man få lyst til at kaste sig ud i en ægte binger, så findes der indtil videre 13.872 afsnit, der alle varer 45 minutter.

Sponsoreret indhold