Kendte4. maj 2020

30-årig countrysangerinde død: Skrev om ensomhed for få uger siden

Den 30-årige countrysangerinde Cady Groves er død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cady_groves2.jpg
 (Foto: MEGA)

Det var tydeligvis hårdt for Cady at være i selvvalgt corona-isolation.

Det afslørede 30-årige sangerinde, bedst kendt for sangene "This Little Girl", den seneste "Oil and Water" og ikke mindst adskillige youtube-covers, på sin Instagram ad flere omgange.

Nu har hendes storebror Cody Groves imidlertid delt hjerteskærende nyt. Den unge sangerinde fra Oklahoma er død.

Det skriver blandt andre Metro.

"Cady Groves har forladt denne verden. Detaljerne er få lige nu, men familien venter på besked, og skal nok holde jer opdaterede. Hvil i fred, lillesøster," skrev den sørgende Cody på sin Twitter søndag.

Opslaget er siden slettet og erstattet af en forklaring på hvorfor. Flere fans og medier har nemlig spekuleret i dødsårsagen, og derfor uddyber storbroderen.

Artiklen fortsætter under opslaget:

"Der er foretaget en medicinsk undersøgelse, og der er ingen tegn på selvskade. Med andre ord, Cady døde af naturlige årsager," lyder det fra Cody, der starter sit længere opslag med ordene:

"Jeg kan ikke tro, at jeg er nødt til det her."

Spekulationerne kommer efter den nu afdøde sangerinde for under tre uger siden satte ord på, hvor meget hun kæmpede med kombinationen af karantæne og psykiske problemer.

"Nogle dage er mit mentale helbred forfærdeligt. Jeg føler mig komplet alene, bange og langt væk fra alle dem, som jeg elsker. Alt jeg kan gøre er at holde mig beskæftiget og kæmpe videre," står der blandt andet.

I andre oplsag skriver den 30-årige kvinde, at hun føler sig 'overmandet' af det, som virker som 'enden på verden', og at hun er 'ved at blive skør'.

Groves bror, Cody, forklarer i sit opslag efterfølgende, at hun havde nogle helbredsmæssige problemer sidste efterår, dog uden at uddybe yderligere.

Men at det bedste gæt er, at disse udfordringer er vendt tilbage. Dog understreger han, at alle bør vente på flere testresultater, og ikke forfalde til misinformationen.

På trods af de foruroligende opslag, var hun ved godt mod og glædede sig til at udgive ny musik.

"Sidste gang, vi talte sammen, sendte hun mig sange, som jeg skulle give feedback på," fortæller han.

Cady havde over 56 tusinde følgere på sin youtube-kanal. Her har hun gennem årene fået enorm ros for sine mange covernumre og gengivelser af populære hits, som Katy Perrys "California Gurls og Adeles "Rolling in The Deep".

Sponsoreret indhold