Kendte26. oktober 2022

14-årige William bad om hjælp på Facebook – nu er Melvin Kakooza kommet til undsætning

William troede ikke sine egne øjne, da han så, hvilken dansk kendis, der havde tilbudt sin hjælp
William
14-årige William kommer til at ankomme med stil og en ganske særlig mand bag rattet, når han skal til fest på fredag.
 Foto: Privatfoto

Tirsdag den 25. oktober bliver formentlig en dag, som 14-årige William Evans sent vil glemme.

Her tikkede der nemlig en privatbesked ind i hans indbakke fra et af hans helt store idoler – komikeren Melvin Kakooza.

– Det er så vildt. Jeg gik rimelig meget amok, da jeg så det, fortæller han til SE og HØR.

Den 31-årige "Sunday"-skuespiller havde fundet vej til indbakken, da han havde set, at William efterspurgte hjælp til en ganske særlig ting i den lokale facebookgruppe "Amager". Et opslag, som Instagram-personligheden Anders Hemmingsen havde delt på sin profil.

– Jeg var blevet inviteret til en fødselsdagsfest, hvor jeg ville klædes ud som Gilli, men jeg manglede en fed bil, jeg kunne komme i, og derfor gik jeg ind på en Facebook-gruppe og spurgte, om der var nogle, der kunne hjælpe mig, fortæller Williams Evans.

Opslaget fik hurtigt mange likes og delinger, men det var først da Anders Hemmingsen delte opslaget med sine 1,3 mio. følgere, at det for alvor tog fart, og Melvin Kakooza besluttede sig for at række ud.

– Jeg har set Melvins program "Sunday", og jeg har set ham være med i "Stormester", så det er ret vildt. Jeg tjekkede også, om det var en fake-profil, griner William Evans.

Beskeden – og profilen – var heldigvis god nok. Derfor har William Evans nu fået løst sit problem inden festen på fredag, hvor han vil ankomme med stil udklædt som rapstjernen Gilli.

– Vi har en aftale. Han kommer og henter mig i en Range Rover Sport, fortæller den 14-årige Gilli og Melvin Kakooza-fan, William, og fortsætter:

– Men min store drøm ville da være, hvis jeg kom i kontakt med Gilli, fortæller han.

Sponsoreret indhold