Kendte11. november 2019

13-årig skuespiller død: Nu er dødsårsagen afsløret

Den amerikanske Broadway-stjerne Laurel Griggs er død i en alder af blot 13 år – og nu er dødsårsagen så blevet afsløret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-10_kl._14.29.11.png
 (Foto: NBC)

En uge efter hun pludseligt og uventet døde er det nu kommet frem, hvad der tog livet af den 13-årige Broadway-stjerne Laurel Griggs.

Et familiemedlem har således fortalt, at det var et alvorligt astmaanfald, der tog livet af Laurel Griggs, der døde 5. november.

Laurel Griggs bedstefar David B. Rivlin afslørede dødsårsagen på sin Facebook-profil, hvor han tilføjede, at lægerne på Mount Sinai Hospital kæmpede en brav, men forgæves kamp for at redde barnebarnets liv.

- Det er med et tungt hjerte, at jeg må dele en meget forfærdelig nyhed. Mit smukke og talentfulde barnebarn, Laurel Griggs, døde pludseligt af et massivt astmaanfald. Mount Sinai kæmpede hårdt for at redde hende, men nu er hun hos englene.

Tidligere har det været fremme, at Laurel Griggs blev begravet 8. november. Det var dog i stedet den 7. november – altså ganske få dage efter hendes alt for tidlige død. Hun blev begravet på New Montefiore-kirkegården i Queens, New York.

Den talentfulde skuespiller nåede i sin korte karriere at medvirke i flere Broadway-stykker, tv-serier og film.

Allerede som seksårig gjorde Laurel Griggs debut på Broadway, da hun medvirkede i ”Cat on a Hot Tin Roof”.

Desuden havde hun rollen som Ivanka i den Tony Award-vindende ”Once”-musical.

Det var også for sin rolle i ”Once”, at Laurel Griggs især gjorde sig bemærket.

Sponsoreret indhold