Kendte5. maj 2020

12 års ventetid ovre: Twilight-forfatter udgiver ny bog i serien

Kunne du ikke få nok af Bella Swan og Edward Cullen i den populære ”Twilight”-serie? Så kan du roligt begynde at glæde dig til august, hvor forfatteren bag vampyr-sagaen udgiver endnu en bog i serien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stephanie_meyer.jpg
 Foto: MEGA

For 15 år siden udgav forfatteren Stephanie Meyer den første bog i ”Twilight”-serien om teenageren Bella Swan, der falder pladask for vampyren Edward Cullen.

Siden kom der tre bøger mere til for at fuldende historien om Bella og Edward.

Det har mange fans i hvert fald troet de sidste 12 år.

Men nu afslører forfatteren bag hitserien, at der til august endelig kommer endnu en officiel bog i historien om vampyr-familien: ”Midnight Sun”.

Dog er det for de helt trofaste fans ikke helt en nyhed – men mere en forsinket udgivelse.

For det var faktisk meningen, at bogen skulle være udgivet tilbage i 2008 efter den fjerde i serien ”Breaking Dawn”.

Men den ide blev hurtigt droppet, da en kopi af bogens manuskript blev lækket, og i stedet blev udkastet til bogen udgivet online, skriver E!News.

Nu synes forfatteren dog, at det endelig er tid til, at bogen officielt skal udgives fortæller hun i talkshowet ”Good Morning America”.

- Godmorgen Amerika og godmorgen til alle Twilight læsere, der ser med nu. Mit navn er Stephanie Meyer, og jeg er så spændt og glad for, at jeg endelig kan annoncere udgivelsen af Midnight Sun.

- Det er en mærkelig tid lige nu, og jeg var ikke sikker på, om det var det var det rette tidspunkt at udgive den, men nogle af jer har ventet så længe på den. Det virkede ikke fair at lade jer vente mere.

Bøgerne blev filmatiseret efter udgivelsen af den fjerde bog i serien ”Breaking Dawn” og blev hurtigt til en kæmpe succes for særligt hovedrolleindehaverne Robert Pattinson og Kristin Stewart.

Den nye bog er sat til at blive udgivet den fjerde august i USA. Hvornår den bliver tilgængelig i Danmark er endnu uvist.

Sponsoreret indhold