11 SJOVE facts du (måske) ikke vidste om ”Disneys Juleshow”

8. The Walt Disney Company har engang foreslået, at klippet med Bambi på isen skulle erstattes af et klip, hvor Bambi er forelsket. Det nægtede DR og showets redaktør Jakob Stegelmann heldigvis. DR og Stegelmann har gennem årene forsøgt at bibeholde den gamle og originale udgave af \

8. The Walt Disney Company har engang foreslået, at klippet med Bambi på isen skulle erstattes af et klip, hvor Bambi er forelsket. Det nægtede DR og showets redaktør Jakob Stegelmann heldigvis. DR og Stegelmann har gennem årene forsøgt at bibeholde den gamle og originale udgave af "Disneys Juleshow".

Så blev det langt om længe den 24. december.

I aften sætter vi os til bords og spiser lækker mad, og så er det tid til at gå rundt om juletræet – og ikke mindst åbne gaver. Jubii!

Men inden vi når så langt, er der (heldigvis) en anden glædelig tradition, som vi skal nyde: Nemlig Disneys skønne og uundværlige juleshow, der er en ligeså vigtig ingrediens i den perfekte jul som and, flæskesteg og gaver.

Det er nemlig ikke rigtig jul, før at Bambi har tøffet rundt på isen, Anders And har været i sneboldkamp – og Jesper Fårekylling har sunget julen ind på smukkeste vis med sin ”Når du ser et stjerneskud”.

For at hylde ”Disneys Juleshow” - der som altid bliver sendt på DR1 i dag klokken 16 - har SE og HØR fundet 11 sjove facts om showet, som du (måske) ikke vidste.

Se de sjove facts herunder – og hav en rigtig dejlig juleaften! 

Sjove facts om Disneys Juleshow

Kilder: Juleweb.dk, Brianiskov.blogspot.dk og Wikipedia. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close