11-årige Bjørn mødte Christian Eriksen på stranden: - Jeg var mundlam

Foto: Mikael Rieck

- Heldige mig og verdens mest omtalte mand, står der hen over billedet, som Bjørn Bindzus på 11 år stolt lagde på Instagram fredag.

Og det er altså heller ikke hvem-som-helst, han fik lov at møde midt i familiefrokosten denne helt almindelige dag, før EM-kampen mellem Danmark og Tjekkiet i Baku.

Bjørn er nemlig indehaveren af det første foto af midtbanestjernen Christian Eriksen, siden han for nøjagtigt tre uger siden faldt om på plænen i Parken. Ramt af hjertestop.

Bjørn på 11 år, der fik sin mor til at tage billedet sammen med fodbold-idolet, fortæller til BT, at han måtte samle mod til sig, før han henvendte sig til Eriksen.

- Jeg var nervøs og helt mundlam, da jeg skulle spørge om billedet. Men jeg er stolt over, at jeg gjorde det, og jeg er meget glad i dag, siger han.

Han er sød

Flere i kommentarerne under Bjørns billede vil ligesom rigtig mange andre danskere gerne vide, om den 29-årige fodboldstjerne har det godt ovenpå det dramatiske kollaps – samt den efterfølgende operation.

Til det svarer Bjørn med en tommelfinger op:

- Han er sød, og har det godt.

Bjørns fine billede nød desuden også stor opmærksomhed hos følgerne på kæmpeprofilen Anders Hemmingsen, hvor det blev repostet fredag eftermiddag. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close