Kendte25. april 2020

"10 Things I Hate About You"-skuespiller glemmer egen ikoniske rolle: - Hvad er det her?

"10 Things I Hate About You" har ikke gjort voldsomt stort indtryk på Allison Janney
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10_things_i_hate_about_u.png
 Foto: MEGA

Hun kan i hvert fald ikke huske, at hun har medvirket i den ikoniske ungdomsfilm fra 90'erne.

Men det er der heldigvis andre der kan, så den Oscar-vindende skuespiller blev i sidste uge mindet om, at hun altså har spillet rollen som Ms. Perky i "10 Things I Hate About You". En film, som man eksempelvis kan vende tilbage til for at få et glimt af gode, gamle Heath Ledger.

Husker du Ms. Perky, så husker du nok også, at det er skolens rektor, der kører en hårfin balance mellem at disciplinere de unge studerende og skrive på sin erotiske roman, mens hun er på skolen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/27572724-0-image-a-107_1587675448598.jpg
 Foto: Touchstone Pictures

Allison Janney som Ms. Perky i "10 Things I Hate About You" (1999). (Foto: Touchstone Pictures)

En fan på Instagram havde valgt at gense filmen og sendte i den forbindelse en hilsen til Janneys karakter, men det var ikke noget, der ringede nogle klokker hos skuespilleren.

- Jeg forstår det ikke! Hvad er det her???? Hvad er jeg i, som jeg har glemt, at jeg var i?, svarede Allison Janney til billede af hende selv fra filmen.

På trods af at Allison Janneys rolle i filmen var relativt lille, så er flere af hendes scener ganske enkelt uforglemmelige. Det er eksempelvis svært at glemme hendes poetiske udfoldelser.

Klik til højre for at se en af Ms. Perkys formidable forsøg på at skrive litteratur:

"10 Things I Hate About You" har ud over Allison Janney og Heath Ledger også Julia Stiles, Gabrielle Union og Joseph Gorden-Levitt på rollelisten.

Filmen er baseret på William Shakespeares stykke "Trold kan tæmmes" fra 1596.

Den 60-årige Allison Janney, der blandt andet medvirker i komedieserien "Mom", modtog i 2018 en Oscar for sin rolle i filmen "I, Tonya".

Sponsoreret indhold