Kendte 5. april 2020

”10 Things I Hate About You”: Hvor er stjernerne i dag?

Selvom det er 21 år siden, kultfilmen ”10 Things I Hate About You” ramte skærmen. Så er filmen muligvis lige så elsket i dag, som den var dengang. Men hvor er alle stjernerne henne i dag?
Foto: MEGA

Den romantiske komedie med Heath Ledger og Julia Stiles i hovedrollerne, slog benene væk under publikum tilbage i 1999.

Måske det var filmens plot, eller måske det kunne have noget at gøre med den muskuløse mandlige hovedrolle, eller kvinden ved hans side?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men hvor mon alle skuespillerne befinder sig i dag mere end 20 år efter premieren på filmen?

Foto: REX

Foto: MEGA

Julia Stiles

Julia Stiles spillede den smarte og feministiske hovedrolle, Kat Stratford, der i første omgang nægtede at sige ja til en date med Heath Ledger.

Han fik hende naturligvis overtalt, hvilket resulterede i en stormende forelske, lige inden det gik op for hende, han kun havde fået hende med på date for at vinde et væddemål.

Hendes overbevisende præstation i filmen gav hende chancen for at spille med i et hav af andre populære film, som blandt andet ”Bourne”-filmene ”, ”Mona Lisa Smile”, ”The Prince and Me” og ”Silver Linings Playbook”.

Og det er ikke kun seerne, der har belønnet hendes skuespillertalent. Hun er nemlig flere gange blevet nomineret til Emmys for sin optræden i både ”Dexter”, men også for hendes rolle i ”Silver Linings Playbook”, skriver People.com.

På den private front går det også strålende for skuespilleren, der den 3. januar 2016 annoncerede, at hun var forlovet med kameraassistenten Preston J. Cook, som hun mødte under hendes tid på thrilleren ”Blackway” fra 2015.

De to sagde ja til hinanden i juni 2017, og allerede i oktober 2017 kunne de to byde velkommen til deres søn Strummer Newcomb Cook, skriver Huff Post.

Foto: REX

Foto: MEGA

Heath Ledger

Heath Ledger spiller den lækre, muskuløse Patrick Verona, der skal overtale Kat Stratford til en date for at vinde et væddemål (som hun selvfølgelig ikke er klar over eksisterer).

Hans skuespillerevner fik ikke kun sin medskuespiller til at sige ”ja” til en date i filmen. Efterfølgende har han nemlig spillet den ene hovedrolle efter den anden.

Han huskes nok særligt for sin rolle i ”Brokeback Mountain” fra 2005, som han også senere opnåede en Oscar nominering for i kategorien Best Actor, skriver People.com.

Senere tog han også rollen som ”Jokeren” til nye højder i filmen ”The Dark Knight”.

Desværre blev det også en af de sidste film, han nåede at spille med i, da han i 2008 døde på tragisk vis af en overdosis, lige inden filmen havde premiere.

Han nåede derfor heller ikke at opleve at vinde en Oscar for Best Supporting Actor for sin rolle i filmen.

Inden sin død nåede skuespilleren dog at forelske sig i sin medskuespiller Michelle Williams fra Brokeback Mountain. Michelle blev gravid under optagelserne af filmen, og Matilda kom til verden bare få dage, inden filmen havde sin premiere i oktober 2005, skriver Fame10.

Foto: MEGA

Her ses Larisa Oleynik og Joseph Gordon-Levitts spirende romance i filmen fra 1999. Foto: MEGA

Larisa Oleynik

Larisa Oleynik har, siden hun spillede den populære og eftertragtede Bianca Stratford, Kats søster, landet roller i en håndfuld af populære TV-serier.

Blandt andet den succesfulde ”Pretty Little Liars”, hvor hun fra 2012-2014 spillede Maggie Cutler. Hun har også haft roller i store serier som ”Mad Men” og ”Law and Order”, skriver People.com.

Hun er single for tiden, men har førhen datet populære mænd fra branchen, herunder særligt Joseph Gordon-Levitt fra 1998-2002, som jo også var en del af ”10 Things I Hate About You”.

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt spillede Cameron James, der måtte lære fransk for at imponere Bianca i filmen, fortsatte med at stjæle kvindehjerter efterfølgende.

Måske er han bedst husket for sin optræden i den romantiske film ”500 Days of Summer”. Men han har også været en del af filmhittene ”The Dark Knight Rises” og ”Inception”, inden at han i 2013 fik sin debut som instruktør på filmen ”Don Jon”, hvor han også selv spiller hovedrollen, skriver People.com.

Senest har han portrætteret Edward Snowden i ”Snowden” og spillet med i den for nylig biografaktuelle ”Knives Out”.

Desværre er han optaget, da han i 2014 blev gift med sin kæreste Tasha McCauley, som han sammen med har to drenge. De to mødte hinanden tilbage i 2013 gennem fælles venner og de har ikke forladt hinandens side siden da, skriver det amerikanske medie romper.com.

Foto: REX

Foto: MEGA

Andrew Keegan

I filmen spiller han den aspirerende model Joey Donner, og han har siden delt sit skuespillertalent med os i et utal af film og TV-serier.

Han spillede blandt andet sammen med Julia Stiles i filmen ”O”. Men han er nok bedst kendt for sin rolle som Wilson West i serien ”7th Heaven”, skriver People.com.

Andrew Keegan er single, men han har tidligere datet skuespillerinden Jennifer Love Hewitt og sangerinden LeAnn Rimes.

Foto: MEGA

Gabrielle Union var ikke kun populær tilbage i starten af 00'erne. På billedet til højre ses hun sammen med sin mand Dwyane Wade. Foto: MEGA

Gabrielle Union

Måske du kender hende fra filmhittet ”Bring It On” eller ”Think Like A Man”. Film hun landede efter sin præstation i ”10 Things I Hate About You”.

Men det er ikke kun skuespil, som Gabrielle kan skrive på CV’et. I 2017 udgav hun nemlig bogen ”We’re Going to Need More Wine: Stories That Are Funny, Complicated, and True”, som fik hende på New York Times besteller liste.

Hun er gift med Dwyane Wade, som hun har datteren Kaavia sammen med, skriver People.com.

Foto: MEGA

Foto: MEGA

David Krumholtz

Det kan sagtens være, at han spillede den mere nørdede og neurotiske Michael Eckman i filmen. Men han landede stadig rollen som chef-nissen ”Bernard” i de ikoniske ”Tro du på julemanden”-film, skriver People.com.

Han har siden haft en rolle i serier som ”The Good Wife” og ”The Deuce”.

Han blev gift med skuespillerinden Vanessa Britting tilbage i 2010, og sammen har de to børn.

Foto: REX

Larry Miller ses her til venstre sammen med sin kone tilbage i 2000, billedet til højre er fra 2019. Foto: MEGA

Larry Miller

Larry Miller kan man vist roligt sige var en veletableret skuespiller allerede tilbage i 1999, da han fik rollen som den overbeskyttende far til Kat og Bianca i ”10 Things About You”.

Men måske er han egentligt bedst kendt for sin rolle som stylisten Paolo i ”The Princess Diaries” med Anne Hathaway i hovedrollen, skriver People.com.

På den private front har han været gift med produceren Eileen Conn siden 1993, og de har sammen to børn.

Foto: REX

Foto: MEGA

Allison Janney

Allisons rolle som skolevejlederen, der har mere travlt med at få skrevet sin erotiske roman, er kun én ud af mange betydningsfulde roller, hun har haft gennem tiden.

Hun har vundet en Emmy hele syv gange, skriver People.com, og hun er i øjeblikket nok mest kendt for sin rolle som Tonya Hardings mor i filmen ”I, Tonya” fra 2017.

Du kan også finde hende på rollelisten til den for nylig biografaktuelle ”Bombshell”.

Privat er hun kæreste med Philip Joncas og har været det siden 2018, skriver bustle.com.

Sponsoreret indhold