Fejlmeddelelse

  • Warning: Illegal offset type in isset or empty i filter_format_load() (linje 175 af /modules/filter/filter.module).
  • Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given i check_plain() (linje 1856 af /includes/bootstrap.inc).

10-årig pige sigtet for mord på lille baby

Arkivfoto.

Foto: Ritzau/Scanpix

En blot 10-årig pige er i denne uge blevet sigtet for at dræbe en seks måneder gammel baby.

Pigen – hvis identitet er beskyttet som følge af hendes unge alder – blev mandag fremstillet i Chippewa County Circuit Court, hvor hun blev sigtet for det brutale dødsfald.

Det skriver Sky News.

Den lille dreng døde 30. oktober i Wheaton, hvor pigen boede sammen med sine plejeforældre, der arbejdede som dagplejere.

Pigen tabte den seks måneder gamle dreng, der herefter begyndte at græde. Pigen gik i panik og begyndte at trampe på drengens hoved, indtil han holdt op med at græde.

Den lille baby blev fundet bevidstløs og med blod fra hovedet. Han blev straks bragt til Gillette Children's Hospital i Saint Paul, hvor han døde af sine kvæstelser to dage senere, 1. november.

Politiet fik hurtigt mistanke til, at den 10-årige pige var skyld i babyens død. Pigen blev hentet af politiet og er nu sigtet. På grund af sagens alvor er hun blevet fremstillet i en voksenret. Loven i Wisconsin siger, at man fremstilles som voksen i en retssag, hvis man er fyldt 10 år og er tiltalt i sager, der omhandler overlagt mord.

Den 10-årige pige blev ført ind i retten i håndjern og græd hele vejen gennem den 10 minutter lange høring. Hun havde sine biologiske forældre med sig i retten.

Den 10-årige pige blev fjernet fra sit eget hjem i september og placeret hos familien, hvor den seks måneder gamle baby gik i dagpleje.

Årsagen til den 10-åriges anbringelse er ikke kommet frem.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close