Zlatan mødte dronning Silvia: Se hans geniale kommentar

Zlatan stoppede på det svenske landshold efter sommerens EM-slutrunde

Zlatan stoppede på det svenske landshold efter sommerens EM-slutrunde

Foto: AOP

Kendte som ukendte er normalt beærede, når de møder kongelige. Bliver mødet lagt op på sociale medier, er billederne normalt ledsaget af en tekst om, hvor stor en oplevelse det var at møde de royale.

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimović har aldrig været som alle andre, så selvfølgelig har han også et andet forhold til det med at blive fotograferet i selskab med de kongelige.

På Instagram har Manchester United-spilleren lagt et billede op, hvor han står i en tilsyneladende hyggelig samtale med Sveriges dronning Silvia. I vanlig ubeskeden stil beskriver han billedet med ordene:

- Dronningen og kongen.

The Queen and The King

Et billede slået op af IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) den

Den rigtige konge, Carl Gustav, kan vel at mærke ikke ses nogen steder på billedet. Zlatan skriver ikke noget om, hvornår billedet blev taget.

Zlatan Ibrahimović har aldrig lidt af mindreværdskomplekser. Hans direkte og til tider selvidoliserende stil har sammen med blændende fodboldspil gjort ham både elsket og hadet over hele verden. Før denne sæson skiftede den svenske superstjerne til den engelske storklub Manchester United. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close