Zayns exit: Kan One Direction overhovedet overleve?

Fem populære fyre er nu blevet til fire - kan One Direction nu overleve?

Fem populære fyre er nu blevet til fire - kan One Direction nu overleve?Popverdenen brød for mange piger sammen, da den mørkhårede frækkert Zayn Malik onsdag meddelte, at han trækker stikket og forlader One Direction efter fem år.

22-årige Zayn Malik fortæller, at han har valgt at forlade det populære boyband, fordi han vil prøve at leve et liv, hvor han ikke konstant er omgivet af skrigende fans og blitzende kameraer.

- Jeg vil gerne undskylde til de fans, jeg skuffer, men jeg er nødt til at gøre, hvad der føles rigtigt. Jeg forlader One Direction, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig, som har mulighed for at slappe af og ikke hele tiden være i rampelyset, udtalte han i en pressemeddelelse udsendt af bandet onsdag.

LÆS OGSÅ: Zayn forlader One Direction: Her er HELE bandets udtalelse

De fire resterende One Direction-fyre tilføjede i samme meddelelse, at de agter at fortsætte i samme tempo, og at de glæder sig til både at fortsætte deres verdensomspændende turné samt at påbegynde indspilningen til bandets femte album.

Men vil One Direction overhovedet kunne fortsætte i samme gear? Vil bandet kunne fortsætte med at have den samme succes uden fyren, der af Los Angeles Times blev udråbt til at være den mest talentfulde i One Direction?

Det britiske medie Metro, der har fulgt One Direction tæt gennem årene, mener, at bandet nu er stækket på grund af den manglende Malik.

- Selvfølgelig var Zayn Malik et utroligt talent, og han gav One Direction nogle af de bedste vokal-præstationer. Han var kendt for at kunne ramme nogle ekstraordinære høje toner, og vi er bare ikke sikre på, at Harry, Niall, Liam eller Louis vil kunne gøre det samme, skriver det britiske medie Metro, der også tror, at bandet får problemer i forhold til udstråling:

LÆS OGSÅ: Chok: Zayn forlader One Direction

- Det er ikke kun musikken, der vil mangle den der Zayn-touch. Det har altid været tydeligt, at Malik var den, der bragte den 'cool' og 'mystiske' vibe til bandet, skriver avisen.

For mens Harry, Louis, Liam og Niall er de mere sprudlende og udadvendte, har Zayn Malik alle dage været den mere sky og tilbageholdende - og sådan en type var dybt elsket af de mange fans. Derfor bliver One Direction nu en mere 'ufærdig' gruppe, vurderer Metro.

Dog er der også meget, der tyder på, at de fire fyre vil formå at fortsætte i samme succes-spor som hidtil.

Der ligger tilsyneladende hverken skænderier eller stridigheder bag Zayn Maliks exit, og der virker heller ikke til at være problemer hos de resterende fire One Direction-medlemmer.

I stedet virkede de alle påvirkede og følelsesladede over Zayn Maliks farvel, da de onsdag aften spillede deres første koncert som et band, der officielt består af fire og ikke fem medlemmer.

LÆS OGSÅ: Medie: Zayn brød med One Direction over telefonen

Harry Styles havde blandt andet svært ved at holde sine tårer tilbage, og den unge fyr måtte flere gange tørrer tårer væk med sin arm.

Og de følelsesmæssige reaktioner fra blandt andre Harry Styles fik straks tusindvis af One Direction-fans til at sende trøstende og opmuntrende ord i retning mod One Direction.

- Vi vil altid være jeres fans.

- Vi vil altså følge jer.

- I er stadig de bedste.

LÆS OGSÅ: One Direction-medlem forlader turné

Sådan lød blot nogle af de varmende ord.

Musikmogulen Simon Cowel skabte den populære gruppe i 2010, efter at de havde medvirket i 'X Factor'. Han er også fortrøstningsfuld, når det kommer til One Directions fremtid.

- Nogle gange er styrke ikke defineret som et tal, skrev Simon Cowell således på sin Twitter-profil torsdag.

Hvad mener du om One Directions fremtid? Deltag i debatten på vores Facebook-side:

Hvad tror I, One Direction Denmark? Vil One Direction kunne overleve uden deres charmerende Zayn Malik?

Posted by SE og HØR on Thursday, 26 March 2015

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close