Hollywood5. august 2015

Zayn Malik er blevet single

Forholdet er slut mellem det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik og Little Mix-sangerinden Perrie Edwards
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4673821cz.jpg
 Foto: AOP

Først stoppede Zayn Malik boyband-karrieren i One Direction, og nu er forholdet til sangerinden Perrie Edwards også slut for 22-årige hjerteknuser.

Ifølge en repræsentant for Malik har parret brudt med hinanden, og dermed er forlovelsen ophævet mellem ham og Little Mix-sangerinden.

Det bekræfter repræsentanten over for blandt andet ABC News.

[node:aller-related-content]

Edwards er i øjeblikket ved at promovere Little Mix-singlen "Black Magic", og under et interview tirsdag med mediet E! News blev hun spurgt til bruddet:

- Jeg har det fint, tak, lød det korte svar fra den 22-årige nu single-sangerinde.

Edwards og Malik har været sammen siden starten af 2012 og forlovede sig i slutningen af 2013, men gennem deres forhold har parret været ramt af rygter om utroskab fra hans side, efter der i marts måned blev lækket billeder af ham sammen med en anden pige.

- Jeg er 22 år gammel. Jeg elsker en pige, der hedder Perrie Edwards. Og der er en masse jaloux idioter i denne verden. Jeg er ked af, hvordan det ser ud, rasede Malik efterfølgende på Twitter.

Både Edwards og Malik startede sangkarrieren i "X Factor", hvor de begge gik til audition som solosangere, men i stedet blev sat sammen med andre skrottede deltagere for at danne en gruppe.

Sponsoreret indhold