Zac og Vanessa: Romantik i Stockholm

Zac Efron og Vanessa Hudgens arm i arm efter en romantisk middag

Zac Efron og Vanessa Hudgens arm i arm efter en romantisk middag

Foto: All Over

Zac Efron og Vanessa Hudgens ankom til den svenske hovedstad lørdag aften, hvor de indledte en 10 dages PR-tur gennem Europa for den nye film.

Skuespillerne gav interviews det meste af søndagen på deres hotel, inden de skulle deltage i verdenspremieren på den længe ventede film.

Men de unge stjerner, som allerede så filmen i LA i sidste uge, sneg sig ud af biografen og stak af i deres ventende Mercedes.

Zac inviterede i stedet Vanessa på en romantisk middag på den fashionable restaurant Sturehof, hvor de nød hinandens selskab efter lang tids adskillelse.
Det forelskede par forlod restauranten arm i arm, hvilket er et særsyn, da de normalt er meget private omkring deres forhold.

- De lignede det perfekte par. Han førte an mens hun holdt sig tæt til ham. Det var så sødt, sagde et øjenvidne til MSN's udsendte.

Selvom stjernerne har dannet par i næsten to år, har de ikke set meget til hinanden, da Zac Efron har filmet i England, mens Vanessa Hudgens har været i gang med indspilningerne af en film i Texas og har haft travlt i pladestudiet.

"High School Musical 3: Senior Year" får dansk premiere fredag 24. oktober.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close