Zac og Vanessa: Kåret til årets skønneste par

Blandt alle de efterhånden mange superstjernepar, der er, er det heltene Zac Efron og Vanessa Hudges fra "High School Musical" I, II og III, som er løbet af med titlen som årets favoritkendis-kærester".

- Zac og Vanessa tog en lille snoldet TV-film og gjorde den til en kæmpemæssig, international kassesucces i 2008. Og så har de perfekte tænder, skriver en af folkene fra FoxNews.com, som står bag kåringen, som forklaring på, hvorfor Zac og Vanessa står øverst på sejrsskamlen i disciplinen årets favoritkendis-kærester".

Så længe det varer

FoxNews.com begrunder også kåringen af Zac Efron and Vanessa Hudgens med, at det bare er om at nyde parrets kærlighed nu, mens "High School Musical" stadig kører. FoxNews.com spår nemlig ikke de to turdelduers forhold mange chancer for at overleve, når de unge skuespillere en dag om ikke alt for lang tid skal prøve kræfter med andre film.

Året næstmest populære kærester er Brad Pitt og Angelina Jolie, som fremhæves for deres velgørende arbejde og fødslen af tvillingerne Knox Leon og Vivienne Marcheline. De tredjemest populære er Halle Berry og hendes modelkæreste Gabriel Aubry, som i marts fik datteren Nahla Ariela.

Blandt andre populære kærestepar er TV-værten Ellen DeGeneres og den tidligere Ally McBeal-stjerne Portia de Rossi, som blev gift I August og Jake Gyllenhaal og Reese Witherspoon, som har dannet par siden 2007, da hun blev skilt fra skuespilleren Ryan Phillippe.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close