Hollywood5. juli 2016

Zac Efron - Hvad sker der med dit hår?

Hvad sker der for Zac Efrons hår for tiden? Det spørgsmål er der mange, der nok har stillet sig selv og andre det sidste stykke tid - inklusiv ham selv!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/15.21763353.jpg
 Foto: All Over

Det er de lyse lokker, der pludselig har fået lov at regere i Zac Efrons ellers pæne mørke manke, der har fået mange til at reagere. Er det en ren mode-ting? Efterlignede han Justin Bieber, der havde det blonde look sidste efterår? Eller hvad pokker har fået ham til at rende rundt som en 2016-udgave af 80’er-rapperen Vanilla Ice?

Zac Efron er for tiden i Australien for at promovere sin nye film ”Mike and Dave Need Wedding Dates” sammen med sin kollega Adam Devine, men lige inden afgang til landet ”Down Under” var han og kollegaen forbi talkshowet ”Jimmy Kimmel Live”, og her måtte den populære vært altså tage bladet fra munden og spørge, hvad pokker der foregår med Zacs hår.

- Det har sit eget øjeblik, lød svaret prompte fra Efron og et lidt beklemt udtryk, og Jimmy Kimmel kunne ikke lade være med at spørge, om han var i gang med at lave en Vanilla Ice-film.

- Hvem har fortalt dig det?, kom det overrasket for skuespilleren, der var helt med på legen.

SE MASSER AF BILLEDER AF ZAC EFRON I GALLERIET UNDER VIDEOEN

Men Jimmy Kimmel kunne ikke lade den ligge:

- Er det til en rolle? Jeg håber virkelig, at det er til en rolle?!!!

- Ja, det er til en rolle. Jeg har lavet en film, der hedder ”Baywatch”. Og jeg vidste, at vi skulle have taget flere billeder og scener, så jeg valgte at beholde mit hår blond til det. Og det er vokset siden. Men jeg talte med producerne for et par dage siden, og de sagde til mig, at vi nok ikke skal lave hverken billeder eller scener i hvert fald det næste år. ”Så hvad laver du med det blonde hår?”, spurgte de mig. Og jeg måtte sige: ”Så jeg havde ikke behøvet at have det her de sidste par måneder?”, og de kunne bare sige: ”Nej, overhovedet ikke!”, sagde han med et kæmpe smil.

Det fik Adam Devine til at sige, han mente, at Zac Efron skulle klippes lige med det samme…

Se videoen her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Zac Efron med lyst hår

Sponsoreret indhold