Hollywood18. oktober 2017

Zac Efron fylder 30 år: Fra musicalsplejs til megahunk

Der er sket meget, siden Zac Efron tonede frem på skærmen i "High School Musical". I dag fylder han 30 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-1_72.jpg
 Foto: All Over
I dag fylder Zac Efron 30 år, og man må sige, at han har gennemgået noget af en forvandling fra 2006, hvor han slog igennem som Troy Bolton i "High School Musical" til i dag, hvor han senest har spillet Matt Brody i "Baywatch".
Zac Efron kom til verden i byen San Louis Obispo i Californien den 18. oktober 1987. Og faktisk var det ikke hans egen idé, at han skulle begynde at spille skuespil. Det var nemlig hans far, der kom med ideen, da Zac var 11 år gammel. Og det må man sige, var en fantastisk idé som faren fik. Zac begyndte at optræde i teaterstykke i hjembyen, men hurtigt blev han anbefalet at få sig en agent i Los Angeles, og så gik det slag i slag for den unge charmør. Zac fik gæsteroller i store serier som "Firefly", "Skadestuen" og "The Guardian", men hans helt store gennembrud kom i 2006, da han var bare 19 år gammel. Den unge skuespiller scorede nemlig rollen som Troy Bolton i Disney-filmen "High School Musical". Her fulgte vi Troy og Gabriella, der mødtes ved en karaoke-konkurrence og efterfølgende fandt deres fælles kærlighed for musikken. Filmen blev en kæmpe succes, og den var med til at cementere Efrons navn i Hollywood. Da Zac Efron var med i "High School Musical", var han bare en lille splejs, men i takt med, at han blev mere og mere populær, så blev han også større og større. Turene i motionscentret blev nemlig oftere og oftere for Zac Efron, der i dag er blevet til et ordentlig brød med en flot sixpack. Men også rollerne blev større og større. Hovedroller i film som "Bad Neighbours", "Mike and Dave need weddingdates", "Dirty Grandpa" og "Hairspray" var med til at slå hans stjernestatus fast, og i dag kan hunken nærmest vælge og vrage mellem de helt store blockbusterfilm. Alt imens kvinderne dåner over hans flotte krop.

Zac savner en kæreste

Selvom Zac har stor succes i Hollywood, så har han stadig ikke fundet en sød pige, som han kan kalde sin kæreste.

Og det er faktisk noget han savner. Specielt nu, hvor han fylder 30 år.

- Jeg tænkte ikke meget over at slå mig ned før for nyligt. Nu hvor jeg kommer tættere på de 30, er jeg omringet af gode forhold, og jeg har set par på arbejde. Jeg har indset, at man skal finde sin egen lykke, før man kan gøre andre lykkelige, fortalte han i et interview med Cosmopolitan tidligere på året.

Hvis man ikke kan få nok af Zac Efron, så kan man glæde sig over, at der er mange flere projekter på vej fra hans side.

Indtil videre kan du og se billeder af hans vilde forvandling fra musical-splejs til muskelhunk i galleriet herunder

Zac Efron - vild forvandling

Sponsoreret indhold