Hollywood27. maj 2014

Wow! Ryger de virkelig hash på TV?

Se Snoop Dogg og Seth Rogens vanvittige koger i videoen her
Både Seth Rogen og Snoop Dogg er utroligt glade for cannabis
Både Seth Rogen og Snoop Dogg er utroligt glade for cannabis
 Foto: YoutubeI tidens løb har mangt et makkerpar forsøgt at oversætte oplevelsen af at være påvirket af cannabis til filmmediet med større og mindre held.

Den canadiske komiker og skuespiller Seth Rogen og rapper Snoop Dogg er de seneste til at forsøge. Begge er mere end almindeligt begejstrede for at indtage den afslappende stimulans, og kobler man det sammen med glæden ved den amerikanske tv-serie Game of Thrones, får man et noget særpræget koncept.

LÆS OGSÅ: Snoop Dogg deprimeret over rygeforbud

Videoen, der er lavet til Snoop Doggs web-serie GGN, består primært af tung røg og en diskussion af nogle af den populære tv-series væsentligste elementer.

- Hans far ville redde hans kastanjer ud af ilden, men han kunne ikke få ham til at lukke røven, så nu bliver han nødt til at kæmpe mod den her røvstore, gigantiske "motherfucker", forklarer Snoop Dogg.

LÆS OGSÅ: Seth Rogens svigermor er dødssyg

Også de to herrers respektive karrierer foran kameraet bliver vendt.

- Ville du nogensinde sige ja til at være med i film som de her? Noget Game of Thrones-lignende lort?, spørger Dogg den succesfulde skuespiller Rogen.

- Ja, helt sikkert, hvorfor fanden ikke. Ville du?, lyder spørgsmålet tilbage.

- Jeg ville elske at lave det lort, at være en konge eller noget. Eller endda en fucking gladiator, en kriger, svarer Snoop Dogg gennem tågerne.

Ønsker du ikke at få afsløret store dele af seriens plot, fordi du ikke er helt er med på det nyeste afsnit, skal du ikke klikke videre. Resten kan se det underholdende videoklip her.

LÆS OGSÅ: Derfor droppede Wafande hash

Sponsoreret indhold