Hollywood28. februar 2014

Winona Ryder går til galla i genbrugskluns

Skuespilleren bruger ikke formue på kjolen
https://imgix.seoghoer.dk/media/3ad5843d6cca422c9f6779c6b2c11c0b.jpg
 Foto: All OverNår årets Oscar-uddeling på søndag løber af stablen i Hollywood, så vil den røde løber være fyldt med kjoler til tusindvis af dollar.

Men sådan behøver det ikke at være. I hvert fald ikke, hvis man spørger skuespillerinden Winona Ryder. Hun mener, at man sagtens kan gå ned ad den røde løber i en kjole for billige penge - det har hun nemlig selv gjort flere gange, fortæller hun i et interview med magasinet Red. Det skriver E! Online.

Winona Ryder: Tilbage til Hollywood
- Det meste af min garderobe er vintage, og jeg har båret kjoler til Oscar-uddelingen, som jeg har købt for bare 10 dollar (54 danske kroner), siger hun til Red.

Og den 42-årige skuespillerinde er heller ikke bleg for at bære kjoler offentligt mere end én gang - selvom det ikke er kutyme i Hollywood.
- Til Sean Penns seneste Haiti-galla havde jeg en genbrugskjole på, som jeg havde haft på til en premiere i 2005. Jeg ved godt, at det nærmest er forbudt i modeverdenen, men hvorfor må man kun tage ting man elsker på én gang?

Winona Ryder fik sit helt store gennembrud i filmen "Heathers" fra 1988, hvor hun blandt andet spillede over for Christian Slater.

Sponsoreret indhold