Hollywood8. juli 2015

Winehouses far raser: Jeg laver en ny film

Datterens sidste tid er illustreret helt forkert, mener far til Amy Winehouse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/winehouse_web1_aop.jpg
 All Over Press

Den nye dokumentar "Amy" skildrer Amy Winehouses liv fra soulsyngende stortalent til hendes tragiske forfald, der slog hende ihjel som blot 27-årig efter en fatal alkoholforgiftning i 2011.

Men ifølge sangerindens far, Mitch Winehouse, er dokumentaren så misvisende og fejlagtig, at han vil lave sin helt egen dokumentar om datteren, siger han til ITV-programmet "Loose Women".

- Vi laver en alternativ film, og vi vil invitere alle, som er blevet interviewet til den anden dokumentar, til at være med, siger Mitch Winehouse.

- Vi vil ikke redigere optagelserne på samme måde, som producenterne har redigeret mig på, understreger Winehouse og fortsætter:

- Alle, der var i Amys liv de sidste tre år, er ikke med i filmen. Den palaver, der er om, at Amy var helt alene, er utroligt fornærmende. Hun havde en fantastisk kæreste og vidunderlige venner, siger Mitch Winehouse, der vil inddrage sangerindens daværende kæreste, Reg Traviss, der er klippet helt ud af "Amy"-dokumentaren, i sin nye dokumentar.

Særligt raser far-Winehouse over, at hans rolle i datterens liv er skildret på en anklagende måde om, at han ikke var der nok for Winehouse.

- Det, jeg siger, er blevet fordrejet. I filmen siger jeg, at Amy ikke behøvede at gå på afvænning. Men hvad, jeg egentligt sagde, var, at hun ikke behøvede at gå på afvænning på dét tidspunkt. Det giver en helt anden betydning af det, jeg sagde, raser han.

Filmens producenter forstår ikke Mitch Winehouses kritik og understregede over for BBC i april, at "Amy" var gennemarbejdet og baseret på interview med omkring 100 personer i Winehouses omgangskreds, som tæller alt fra venner, tidligere partnere, folk fra musikbranchen og hendes familie.

"Amy" får dansk premiere i udvalgte biografer fra 30. juli.

Se traileren til dokumentaren her.

Sponsoreret indhold