Hollywood21. maj 2009

Willem Dafoe: Nursede Trier

Skuespilleren opførte sig som en mor over for den besværlige instruktør
Willem er helt vild med Trier og vil rigtig gerne arbejde sammen med ham igen
Willem er helt vild med Trier og vil rigtig gerne arbejde sammen med ham igen
 Foto: All Over

Lars von Trier er ikke, som folk er flest. Det har alle de skuespillere, der har arbejdet sammen med ham, hurtigt opdaget. Willem Dafoe, der har hovedrollen i "Antichrist", opdagede den første dag, at Trier ikke er helt normal.

- Da vi startede på optagelserne til "Anitchrist", fik jeg næsten et chok, da jeg så Lars von Trier. Han rystede og var både fysisk og psykisk helt nede i kulkælderen. Jeg kunne næsten mærke hans depression. Men når Trier arbejder med film, så bliver han automatisk meget stærkere, og hans angst forsvinder, fortæller skuespilleren til Ekstra Bladet.

Willem fortæller, at han endte med at opføre sig som en slags mor over for Trier for at få det hele til at glide nemmere.

- Jeg var ekstremt tålmodig, og jeg støttede ham, nursede ham og passede på ham.

Stjernen er overbevist om, at det var hans forståelse og totale accept af Triers til tider mærkværdige opførsel, der gjorde livet lettere på settet for både skuespillerne og for instruktøren selv.

- Men jeg vil også lige understrege, at Trier kan blive rigtig grim, når han bliver bange. Derfor nursede jeg ham som en mor, så han fik det godt. Og når han har det godt, kan han i høj grad hjælpe mig til at gøre det bedre.

Selv om det lyder, som om indspilningerne til den lige nu mest omdiskuterede film var hårde, så fortryder Dafoe intet. Tværtimod er han vild med Trier, og han er til enhver tid klar til at arbejde sammen med ham igen.

Sponsoreret indhold