Will Smiths kone: Jeg kan godt lide at fylde lidt mere

Jada Pinkett Smith kan sagtens tåle at tage mere på

Jada Pinkett Smith kan sagtens tåle at tage mere på

Foto: All OverMan behøver ikke slanke sig halvt ihjel, bare fordi man lever drømmelivet i Hollywood og er gift med den verdenskendte filmstjerne Will Smith.

Det er den amerikanske skuespillerinde, forfatter og musiker Jada Pinkett Smith et lyslevende bevis på. Hun er nemlig ikke flov over at indrømme, at hun har lagt sig ud med en fire-fem kilo.

Will Smiths datter er sygeligt tynd

Skuespillerinden opdagede det da også først, da en veninde sendte hende et billede, hvor Pinkett Smith poserer sammen med både ægtemanden og deres datter, Willow Smith. Billedet blev straks delt på Facebook med følgende tekst:

- Min veninde sendte mig billedet, og jeg kunne tydeligt se den vægt, jeg havde taget på. Det er i omegnen af 4-5 kilo. Jeg tror, jeg beholder det. Jeg kan godt lide at fylde lidt mere. Lad os bare håbe, at jeg stadig kan passe min Oscar-kjole, skrev hun mandag.

- Heja for at elske vores kroppe efter vores egne standarder. God mandag! fortsatte hun.

Og Oscar-kjolen er faktisk lidt vigtig, for ægtemanden Will Smith er i år at finde på listen over de mange kendisser, der har fået til opgave at præsentere og overrække en af de forgyldte statuetter.

Se de danske stjerner, der også har taget på

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close