Will Smith lurer på at gå ind i politik

Foto: All Over

Kanye West har allerede indstillet sigtekornet på Det Hvide Hus i Washington, og nu melder Will Smith, der ligesom West indledte karrieren som rapper, at han også overvejer at tage en tørn i politik.

Den 47-årige superstjerne, som har opnået det meste som både musiker og skuespiller, føler nemlig, at han har meget at bidrage med på den politiske scene.

- Ved du hvad, når jeg ser på det politiske landskab, tænker jeg, at der måske er en fremtid for mig derude. De har måske brug for mig, siger den talentfulde kunstner ifølge Daily Mail.

Det er særligt debatten op til det kommende primærvalg i USA, som får "Men in Black"-stjernen til at vende og dreje sig i sengen om natten.

- Det her er det første år, hvor jeg har været så forbitret, at jeg ikke kan sove, fortæller han og fortsætter:

- Så jeg føler, at jeg måske på et tidspunkt i den nærmeste fremtid må låne min stemme til denne debat på en lidt anderledes måde.

Og måske kan man allerede gætte sig til, hvor Will Smith befinder sig på det politiske spektrum. Han har i hvert fald tidligere støttet præsident Barack Obamas valgkampagner økonomisk. Indtil videre nøjes han dog med at fortælle, at han gerne vil gøre sig nyttig.

Will Smith er i øjeblikket aktuel med filmen "Concussion", der dog først har dansk premiere den 24. marts 2016.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close