Helt officielt: "Will & Grace" får 10 nye afsnit

\

"Will & Grace" kørte i otte sæsoner på amerikansk TV.

Foto: All Over

Rygterne har svirret længe, og en af skuespillerne fra "Will & Grace" har da også talt over sig tidligere på året, men nu er det altså endeligt bekræftet. 

"Will & Grace" vender til efteråret tilbage til TV med 10 helt nye afsnit.

Det bekræfter TV-stationen NBC, der viste den populære sitcom, da den første gang løb over skærmen i årene 1998-2006.

- Vi er glade for, at en af de smarteste, sjoveste og mest ikoniske komedieserier i NBCs historie vender tilbage, skriver NBC i en pressemeddelelse. 

- Så glad for at kunne afslører dette, skrev Debra Messing, der spillede Grace Adler, på Twitter, da nyheden endelig kunne slippes ud.

Tidligere på året var hun ellers ude og fortælle, at det hele bare var rygter, og at ingenting var besluttet endnu. 

Det skete efter af Leslie Jordan, der spiller en af seriens mindre roller, Beverly Leslie, havde talt over sig i et radiointerview. 

Serien, der nåede at indspille hele 194 afsnit, blev kendt for sin komik og sin nytænkende tilgang til homoseksualitet på TV. Derudover var den en af de mest populære TV-serier, da den løb over skærmen, hvilket også gjorde, at de helt store stjerner stod i kø for at spille med i serien.

Undervejs i de otte år, som serien kørte, nåede stjerner som Cher, Neil Patrick Harris, Britney Spears, Janet Jackson, Jennifer Lopez, Sharon Osbourne, Edie Falco, Molly Shannon, Madonna, Patti Lupone, George Takei, Demi Moore og Sharon Stone alle at være med i et eller flere afsnit. 

Du kan se flere billeder fra "Will & Grace" i galleriet herunder

Will og Grace

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close